Connect with us

ALTE SPORTURI

FOTO. Echipa de rugby tag a şcolii “Andrei Mureşanu” Cehu Silvaniei, a câştigat o competiţie în Maramureş


Echipa pregătită de Sergiu Moldovan a reuşit să ocupe locul 1 la competiţia de rugby, desfăşurată recent la Baia Sprie, în judeţul Maramureş, acolo unde a participat alături de alte trei echipe


Recent, în localitatea Baia Sprie din judeţul Maramureş a avut loc o competiţie de rugby tag, destinată copiilor din ciclul gimnazial. Competiţia, denumită Cupa “1 Decembrie” s-a desfăşurat în premieră în sala de sport din oraş şi la start am putut regăsi patru echipe, fiind organizată de Şcoala Gimnazială Baia Sprie, Primăria Baia Sprie, ISJ Maramureş, DJST Maramureş şi FRR prin Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord.

Printre formaţiile participante  s-a aflat şi echipa Şcolii Gimnaziale “Andrei Mureşanu” din Cehu Silvaniei, pregătită de prof. Sergiu Moldovan, singura reprezentată a judeţului nostru la această competiţie.

Alături de echipa şcolii sălăjene, la start s-au mai aflat alte trei echipe, Şcoala Gimnazială Baia Sprie – prof. Nora Blaga şi Mădălina Pop,  Şcoala Gimnazială “Octavian Goga” Baia Mare – prof. Alin Şofineţi şi Şcoala Gimnazială „Nicolae Steinhardt” Rohia – prof. Mihai Mureşan.

Competiţia s-a desfăşurat după sistemul fiecare cu fiecare, iar la final s-a întocmit şi clasamentul. După meciuri disputate şi frumoase, pline de spectacol, Şcoala Gimnazială “Andrei Mureşanu” Cehu Silvaniei a fost declarată câştigătoare, având în vedere că a reuşit să câştige toate meciurile pe care le-a disputat.

Pe locul secund s-a clasat Şcoala Gimnazială Baia Sprie – prof. Nora Blaga şi Mădălina Pop, podiumul fiind completat de Şcoala Gimnazială “Octavian Goga” Baia Mare – prof. Alin Şofineţi. Echipa Şcolii Gimnaziale „Nicolae Steinhardt” Rohia – prof. Mihai Mureşan s-a clasat pe locul 4.

Pentru eforturile depuse, toţi participanţii au fost răsplătiţi cu diverse premii constând în cupe, diplome, dulciuri, cărţi şi materiale de specialitate, toate aceste fiind oferite de organizatori.

Trebuie să spunem şi faptul că sălăjeanul Adrian Stan a fost desemnat cel mai tehnic jucător. Mai mult, având în vedere rezultatul obţinut, prof. Sergiu Moldovan a profitat de ocazie şi i-a dus pe elevi la mall.

“Am fost foarte mulţumit de primirea călduroasă de la Baia Sprie, acolo unde am întâlnit oameni frumoşi. De asemenea, sala de sport s-a prezentat în condiţii foarte bune cu materiale sportive şi o curăţenie impecabilă. După competiţie, având în echipă elevi care probabil nu au şansa foarte des să iasă din Cehu Silvaniei, am profitat de ocazie şi i-am dus la mall. A fost un bun antrenament pentru ONSS. Sperăm să câştigăm faza judeţean, zonală şi de ce nu, să participăm la faza naţională, acolo unde am mai fost de două ori. Felicitări şi elevului Adrian Stan, pentru titlul de cel mai tehnic jucător”, ne-a declarat Sergiu Moldovan.

La competiţia desfăşurată la Baia Sprie a fost prezent şi Dr. Gheorghe Sabău lect. univ. – DRD Transilvania Nord care a declarat următoarele: „Au fost acţiuni frumoase şi interesante care se doresc a fi de tradiţie pentru următorii ani. Sperăm ca toate acestea să ducă la o revigorare a rugby-ului juvenil din această zonă. Aduc mulţumiri pe această cale tuturor celor implicaţi: copii, antrenori, profesori, părinţi, sponsori, voluntari, media şi arbitri urându-le acum la final de an Sărbători frumoase şi un An nou plin de reuşite pe toate planurile”.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Gheorghe Sabau

    28 December 2018 at 13:50

    Felicitari prof. Sergiu Moldovan,copiilor si tuturor celor care-i sustin! FRR apreciaza si sustine performanta !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI