Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO şi VIDEO. Gest nobil al Jandarmeriei Sălaj: Moş Crăciun a împărţit cadouri copiilor camarazilor decedaţi


În Ajun de Crăciun, jandarmii l-au ajutat pe Moş Crăciun să-i găsească mai repede pe copiii jandarmilor din Sălaj, trecuţi prea devreme în nefiinţă. Micuţii s-au bucurat de sosirea Moşului care a venit tocmai cu maşina Jandarmeriei, pe care l-au strâns în braţe cu căldură după primirea cadourilor


De Crăciun lumea se îndreaptă spre casă pentru a petrece Sărbătorile de Iarnă alături de familie, alături de cei dragi şi pentru a se bucura de clipe minunate.

Din păcate, însă, nu cu toţii avem această şansa şi poate că unii, fie ei tată, mamă, soră sau frate, au pierdut lupta cu viaţa şi s-au îndreptat spre ceruri şi în urma lor rămân familiile îndoliate.

În acest an, Jandarmeria Sălaj a organizat o acţiune ce a vizat familiile îndoliate ale unor foşti colegi, care au lucrat în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.

Astfel, vineri, 21 decembrie, jandarmii sălăjeni l-au rugat pe Moş Crăciun să-i însoţească în maşina Jandarmeriei pentru a se deplasa la patru familii, două din Jibou şi două din Zalău, pentru a le împrţi daruri copiilor foştilor lor colegi.

În total este vorba despre cinci copii, trei băieţi şi două fete, care s-au bucurat de venirea Moşului care le-a împărţit cadouri copiilor, constând în biciclete, tablete, haine sau bijuterii.

“Obişnuim să ajutăm pe familiile colegilor noştri mutaţi la ceruri, însă având în vedere că doar în 2018 am pierdut doi colegi, ne-am decis să ne aplecăm mai mult faţă de copiii acestora şi să le facem o bucurie de Crăciun prin intermediului Moşului”, a declarat Marius Mesaroş, purtătorul de cuvânt al IJJ Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj