Connect with us

Fără categorie

Directorul de la CSM Zalău a făcut o sesizare la Ministerul Tineretului şi Sportului!


“Au fost şi alţi nemulţumiţi după acest clasament, doar că nu au avut curajul să spună”, a spus Silviu Mureşan


După cum s-a scris deja, Gala laureaților sportului din anul 2018 a fost umbrită de boicotul sportivilor de la CSM Zalău care erau nominalizaţşi în top.

Un eveniment care trebuia să se termine cu o cupă de şampanie între toţi reprezentaţii sportului s-a terminat cu multe nemulţumiri din partea grupării conduse de Silviu Mureşan.

Mai mult, directorul de la CLubul Sportiv Municipal a sesizat Ministerul Tineretului şi Sportului despre modul cum DJST Sălaj a alcătuit clasamentul la probleme olimpice.

În semn de protest, sportivii de la CSM Zalău au refuzat premiile, astfel că la festivitatea de premiere organizată de DJST Sălaj doar au luat loc în sală deşi  s-a luat în calcul chiar părăsirea locaţiei.

”Nu am fost singurul nemulţumit. Au fost şi alţi nemulţumiţi în sală, dar care nu au avut curajul să spună acest lucru. I-am informat şi pe cei de la Ministerul Tineretului şi Sportului despre faptul că DJST Sălaj nu a respectat criteriile care se cuvin la întocmirea clasamentelor. Nu aş fi făcut acest protest fără ştirea celor de la Minister”, a spus Silviu Mureşan, care s-a arătat indignat şi despre răspunsul pe care l-a primit de la directorul de la DJST Sălaj.

“Urma să am o întâlnire cu domnul Adrian Fărcaş pentru a avea o discuţie despre clasament, însă săptămâna trecută am văzut deja în ziar clasamentul.  Am şi mers la sediul DJST Sălaj şi am cerut explicaţii, în baza căror criterii s-a făcut, însă dânsul m-a informat că aşa a dorit să îl întocmească. Eu nu aveam treabă cine era în acest clasament, însă să se respecte criteriile”, a mai spus directorul de la CSM Zalău.

Mai multe despre acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 19 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Fără categorie