Connect with us

DIVERSE

Se dă startul ediţiei a X-a a Cupei Crăciunului la minifotbal. PROGRAMUL


La ediţia din 2018 ce va avea loc vineri şi sâmbătă vor participa patru echipe, urmând să se joace după sistemul “fiecare cu fiecare”, astfel că la final, prima clasată va câştiga Cupa Crăciunului


Cupa Crăciunului la minifotbal se va organiza şi în acest an, competiţia urmând a avea loc vineri şi sâmbătă, la Baza Sporitvă Onix Traian. Deşi organizatorii au dorit ca această întrecere să se desfăşoare la două categorii, până la urmă, Cupa Crăciunului se va disputa doar la o singură categorie şi va avea la start patru echipe. Este vorba de Cipricom, Info Plus, PR Construct Someş Odorhei şi Michelin.

Două dintre aceste formaţii activează în Liga A, Info Plus şi Michelin, în timp ce Cipricom revine în competiţiile organizate la Baza Sportivă Onix, după o pauză. Şi PR Construct Someş Odorhei este o echipă nouă, dar are în lot jucători care în sezonul trecut au evoluat la Someşul Someş Odorhei, în Liga 1 de minifotbal.

Cupa Crăciunului va începe vineri, de la ora 19.00, cu partida dintre Cipricom şi Info Plus şi se va terminat sâmbătă, după partida dintre PR Construct şi Cipricom, programată de la ora 20.30.

Se va juca după sistemul “fiecare cu fiecare”, două reprize a câte 20 de minute, iar la finalul competiţiei, prima clasată va fi desemnată câştigătoarea Cupei Crăciunului.

Primele trei clasate vor intra în posesia unor cupe, iar câştigătoarea va mai primi şi o minge marca Givova.

 

Programul Cupei Crăciunului:

Vineri, ora 19.00: Cipricom – Info Plus

Sâmbătă, ora 15.30: PR Construct – Michelin

Ora 17.00: Cipricom – Michelin

Ora 17.50: PR Construct – Info Plus

Ora 19.40: Michelin – Info Plus

Ora 20.30: PR Construct – Cipricom

Ora 21.15: Festivitatea de premiere

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE