Connect with us

LIGA I

FOTO. Autovip Garden a surclasat Autoland Hosu şi a terminat anul pe primul loc!


Deşi a fost un derby între două grupări de pe podium, formaţia şimleuană s-a impus de o manieră categorică şi la final de an are 3 puncte avans faţă de campioana Dia Guard Divino


Chiar dacă ultima etapă din 2018 a avut loc în urmă cu două săptămâni şi la finalul săptămânii trecute, iubitorii minifotbalului sălăjean au fost ţinuţi în priză, având în vedere că a avut loc derby-ul dintre Autoland Hosu şi Autovip Garden, un meci restant din prima rundă.

După clasament se anunţa un derby interesant şi echilibrat, având în vedere că faţă în faţă erau două echipe de pe podium, dar în teren a fost un joc la discreţia celor de la Autovip Garden, care a arătat ca şi o mare echipă, care a căpătat experienţă după turneele din acest an, dar mai ales după participarea la Liga Campionilor.

De cealaltă parte, Autoland Hosu a fost de nerecunoscut, iar singurul jucător care s-a remarcat a fost Mihai Gaidoş. Însă “rechinii” nu au avut nicio şansă şi au primit gol încă din minutul 2, Flaviu Bărnuţiu reuşind să deschidă scorul.

Patru minute mai târziu, Mihai Moş a făcut 2 – 0, iar pe final de repriză, Autovip Garden s-a desprins decisiv, astfel că în decurs de doar un minut, Flaviu Bărnuţiu şi Mihai Moş au dus scorul la 4 – 0. În partea secundă, Autoland Hosu a avut un moment de tresărire, iar Nicolae Micle a redus din diferenţă, însă a fost un simplu “foc de paie” deoarece defensiva şimleuanilor nu a mai putut fi depăşită.

Pe final, tot Autovip s-a remarcat, iar Flaviu Bărnuţiu a ieşit din nou în evidenţă şi a mai marcat de două ori. În ultimul minut, “rechinii” au marcat prin Mihai Bolboacă, dar această reuşită a contat doar pentru statistică. Scorul final a fost 6 – 2, iar după această victorie, Autovip Garden îşi asigură primul loc la final de an.

Formaţia şimleuană are 3 puncte avans faţă de Dia Guard Divino şi în momentul de faţă este favorită la titlu. Însă din Liga A au mai rămas de jucat 3 etape , după care primele opt clasate se vor califica în faza superioară a campionatului, unde vor mai avea loc 14 runde.

În aceste condiţii, a doua parte de campionat se anunţă şi mai disputată, primele trei clasate fiind despărţite doar de 3 puncte.


Autovip Garden – Autoland Hosu 6 – 2 (4 – 0)

Au marcat: Flaviu Bărnuţiu (‘2, 20, 48 şi 49) şi Mihai Moş (‘6 şi 21), respectiv Nicolae Micle (‘34) şi Mihai Bolboacă (‘50)

Autovip: Emil Lucaciu, Adrian Noţigan – Cătălin Anghel, Flaviu Bărnuţiu, Lazăr Zoltan, Lupo Lorand, Mihai Moş, Cristian Ţurcaş, Tudor Ulmeanu şi Ioan Chiş. Conducători: Cseke Ludovic şi Biro Istvan

Autoland: Gabriel Puşcaş, Vlad Cristea – Vlad Berbecar, Mihai Gaidoş, Gabriel Ţiriac, Bogdan Ungur, Mihai Bolboacă, David Andreica, Bogdan Ember, Nicolae Micle şi Azimi Ramin. Conducător: Ioan Hosu

Jucătorul meciului: FLAVIU BĂRNUŢIU


 

611 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I