Connect with us

DIVERSE

Memorialul “Radu Gog” se pregăteşte de ediţia a XV-a


Tradiţionala competiţie urmează să se dispute în perioada 11 – 13 ianuarie 2019


Ca în fiecare început de an, Asociaţia Club Sportiv Cavalerii organizează tradiţionala competiţie caritabilă – Memorialul “Radu Gog” care în 2019 îşi va consuma ediţia a XV-a. Aceast turneu de fotbal în sală organizat în memoria fostului arbitru divizionar – Radu Gog a devenit tot mai atractiv, atât din punct de vedere al echipelor participante, al premiilor puse la bataie la tombolă, dar mai ales datorită licitaţiei de tricouri ale unor sportivi celebri din România. Toate au avut un scop comun şi anume strângerea a cât mai multor fonduri pentru ajutorarea familiei lui Radu Gog.

Deja organizatorii s-au pus pe treabă şi au încep demersurile pentru turneul care se va desfăşura în perioada 11 – 13 ianuarie 2019. S-au întâmpinat unele dificultăţi în rezervarea locaţiei şi anume sala de sport a Liceului Sportiv “Avram Iancu” din Zalău, însă ACS Cavalerii speră ca şi la ediţia a XV -a să primească sprijin de la Primăria Zalău, astfel încât această competiţie caritabilă să se desfăşoare în bune condiţii, tot în locaţia în care a avut loc şi în anii trecuţi.

Şi ediţia a XV-a se va organiza la două categorii, open şi old-boys, însă mai multe amănunte vor fi date publicităţii zilele următoare când va fi dat şi startul la înscrieri. Dia Guard Divino la categoria open şi Ady Com la categoria old-boys sunt ultimele câştigătoare ale turneului.

Să mai spunem că la ediţia din 2018 au participat 16 echipe la open şi şase echipe la old-boys.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE