Connect with us

LIGA a II-a

Cupa Crăciunului se va organiza la două categorii


Ediţia a X-a va avea loc la final de săptămână, echipele cu loturi mai valoroase urmând să facă parte din Liga A, în timp ce restul grupărilor vor participa la categoria Liga B


Cupa Crăciunului la minifotbal a devenit o competiţie tradiţională, care ani la rând strâns la Baza Sportivă Onix echipe puternice, iar unele dintre ele au avut în loturi şi jucători profesionişti, chiar şi din Liga 1.

Anul trecut, această competiţie s-a organizat doar la categoria old-boys, însă ediţia a X-a va fi una mai interesantă, având în vedere că se va organiza la două categorii.

Formaţiile cu loturile mai valoroase vor face parte din categoria A, iar deja şi-au manifesta intenţia de a participa Michelin, PR Construct Someş Odorhei şi Info Plus. Şi la categoria B sunt deja trei grupări care şi-au anunţat prezenţa, Bad Boys, AS Luceafărul şi X Team Ortelec.

Mai mult ca sigur, la fiecare categorie vor fi cel puţin cinci echipe, iar înscrieri se mai pot face până miercuri, după care va fi stabilit şi programul.

La categoria A, meciurile vor avea loc vineri şi sâmbătă, în timp ce partidele de la categoria B se vor desfăşura sâmbătă şi duminică. Fiecare echipă va disputa cel puţin patru meciuri, iar fondul de premiere la această competiţie va fi din contravaloarea taxelor de înscriere.

Să mai spunem că scopul Cupei Crăciunului este unul de relaxare şi de asemenea, această competiţie oferă posibilitatea fiecărei echipe să aducă în probă maxim doi jucători pe care doreşte să-i verifice şi să-i legitimeze pentru campionat.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA a II-a