Connect with us

ALTE SPORTURI

Darius Puşcaş, pe podium la Cupa României


Luptătorul de la CSS Zalău a avut cel mai bun rezultat din rândul sălăjenilor la competiţia desfăşurată la Putna la finalul săptămânii şi a cucerit medalia de bronz  la categoria 125 de kilograme


În perioada 14 – 16 decembrie, la Putna a avut loc finala Cupei României la lupte libere, competiţie rezervată categoriei de vârstă juniori. Competiţia s-a desfăşurat la trei categorii, lupte libere, lupte greco-romane şi lupte feminine.

La această competiţie, CSS Zalău a deplasat un lot format din 12 sportivi, însoţiţi de Gheorghe Panc, unul dintre cei trei antrenori ai secţiei de lupte libere din cadrul clubului zălăuan. După cum ne anunţa antrenorul chiar înainte de startul competiţiei, obiectivul zălăuanilor fiind cucerirea unei medalii.

Să reamintim faptul că la începutul acestei luni, CSS Zalău a devenit vicecampioană naţională pe echipe la juniori şi luptătorii au fost dornici de afirmare şi la Cupa României.

Dintre cei 12 sportivi care au format delegaţia sălăjeană la această competiţie, cel mai bun rezultat a fost obţinut de Darius Puşcaş.

Să spunem că participarea lui Puşcaş la această competiţie era pusă sub semnul întrebării, având în vedere că acesta se află la Şcoala Poliţiei de Frontieră de la Fălticei.

Însă, oficialii şcolii l-au învoit pe luptătorul de la CSS Zalău pentru a putea participa la Cupa României. Şi bine au făcut, deoarece la categoria 125 de kilograme, Darius Puşcaş a reuşit să obţină locul 3, adăugându-şi în palmeres încă o medalie preţioasă, după cea de argint, cucerită cu echipa la Campionatul Naţional de la Odorheiu Secuiesc.

Aproape de o clasare pe podium a fost şi Vasile Moldovan, la categoria 86 de kilograme. Luptătorul de la CSS Zalău a încheiat competiţia pe locul 4 şi de menţionat este şi performanţa reuşit de Sergiu Pop, la categoria 65 de kilograme, unde a ocupat locul 6.

“A fost ultimul nostru concurs şi din păcate, cu părere de rău, a fost programat foarte târziu. Dar mă bucur că am reuşit să încheiem anul cu medalii la toate categoriile de vârstă şi chiar vicecampioni naţionali cu echipa”, ne-a spus Gheorghe Panc, unul dintre antrenorii secţiei de lupte libere de la CSS Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI