Connect with us

DIVIZIA A1

Prestaţie ştearsă pentru Volei Municipal Zalău în Portugalia


Volei Municipal Zalău nu a reuşit să impresioneze pe terenul celor de la Benfica şi a pierdut jocul în trei seturi. În acest joc, Miroslav Gradinarov a fost din nou sub aşteptări, fostul jucător al lusitanilor reuşind doar două puncte, în sensul în care acesta ar trebui să fie principala “armă” a Zalăului


După ce a trecut la pas de Buducnost Podgorica şi Steaua Bucureşti, Volei Municipal Zalău a dat peste primul adversar de calibru în optimile de finală din acest sezon de Cupa Challenge, Benfica Lisabona – gruparea care a eliminat Zalăul  sezonul trecut din competiţia europeană.

Totuşi, de această dată, având în vedere bugetul şi transferurile efectuate pe bani mulţi, se părea că zălăuanii vor avea mai multe şanse pentru calificare. Însă, în meciul tur, nu s-a văzut acest lucru.

Marţi seara, 18 decembrie, de la ora 22.30, în Sports Hall Benfica din Lisabona s-a desfăşurat meciul tur al dublei dintre Benfica Lisabona şi Volei Municipal Zalău, la care au asistat aproximativ 300 de spectatori, care se aşteptau să vadă un meci echilibrat şi foarte disputat.

Doar că, lucrurile nu au mers conform aşteptărilor.

Astfel, în primul set, portughezii au fost mai exacţi în atac şi după 24 de minute şi-au adjudecat primul set. Setul doi a fost ceva mai echilibrat, însă tot echipa lusitană şi l-a adjudecat. Nici în setul 3, Volei Municipal Zalău nu s-a regăsit şi a cedat din nou. Prin urmare, zălăuanii nu au reuşit să câştige nici măcar un set în Portugalia.

Mai mult, în acest joc, Miroslav Gradinarov – fostul jucător al Benficăi Lisabona, a fost mult sub aşteptări, statistica acestuia fiind una cel puţin surprinzătoare.

Astfel, acesta a reuşit doar două puncte la Lisabona iar la rubrica win-lost (câştig-pierdere), bulgarul este la -3, în condiţiile în care acesta ar trebui să fie principala “armă” a Zalăului.

Sigur, mai este şi meciul retur din 16 ianuarie 2019, de la Zalău, în care zălăuanii au şansa să întoarcă rezultatul, însă, la un asemenea buget, pretenţiile ar trebui să fie altele.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 27 decembrie.


Benfica Lisabona – Volei Municipal Zalău 3 – 0 (21, 24, 20)

Volei Municipal Zalău: Cristian Bartha, Leonardo Dall Bosco (4 puncte), Răzvan Mihalcea (6), Rareş Bălean (2), Mihai Gheorghiţă, Ciprian Matei, Jani Jeliazkov (17), Mattheus Dall Bosco, Miroslav Gradinarov (2), Filip Constantin, Andrei Spînu, Philipp Kroiss – libero. Antrenor: Nikolay Jeliazkov


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1