Connect with us

ARTE MARTIALE

S-a încheiat cu succes o nouă ediţie a Stagiului Ardealului la Karate Shotokan. Tania Pop a promovat cu brio examenul de centură neagră 1 Dan


Evenimentul s-a desfăşurat în Poiana Braşov, la Baza Olimpică a Ministerului Tineretului şi Sportului. Seminarul a fost condus chiar de sensei Adrian Popescu-Săcele


În perioada 14 – 16 decembrie, în Poiana Braşov, la Baza Olimpică a M.T.S. s-a desfăşurat ediţia cu nr. XXIX a Stagiului Ardealului la Karate Shotokan, un prilej de a ne întâlni cu colegi karateka din întreaga ţară.

Este un eveniment deosebit de la care nu am lipsit, cred, decat o dată, motivat! Seminarul a fost condus de senseiul nostru drag, Adrian Popescu-Săcele, care, ca de fiecare dată ne-a oferit un regal de karate, o tehnică impecabilă, un maestru autohton desăvârşit, respectat atât în ţară, cât şi în afara ei.

Pe această cale îl felicităm sincer pentru obţinerea celor 9 Dan.

La acest eveniment am participat împreună cu alţi 12 membri din  familia A.N.A.K. din Maramureş, Bihor şi Sălaj, sportivi, instructori şi antrenori şi tot cu această ocazie, sportiva noastră, Pop Tania-Maria, a promovat cu succes examenul de centură neagră 1 Dan, alături de alţi doi sportivi de la C.S. Condor din Baia Mare.

Şi, ca să fie tabloul complet, luni, 17 decembrie, am luat parte la Gala Sportului Sălăjean, la care sportivul nostru Ilinca Marius-Adrian a ocupat un onorabil loc 4 în clasamentul sporturilor neolimpice, dupa ce în acest an a adunat medalii de aur la Campionatele Naţionale, Europene şi Mondiale, şi nu numai de aur, medaliile fiind mult mai multe la diverse întreceri de profil.

Am avut un an plin, cu multe activităţi şi concursuri, rezultate excelente pe toate planurile, drept pentru care felicit sincer toţi sportivii clubului nostru şi le doresc Sărbători Fericite alături de ce-i dragi .

prof. Gheorghe POP

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ARTE MARTIALE