Connect with us

ALTE SPORTURI

FOTO. Luptătorul Vasile Moldovan, sportivul anului la CSS Zalău


În acest an clasamentul celor mai buni sportivi de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău a fost dominat de către sportivii secţiei de lupte libere, secţie ce l-a oferit şi pe cel mai bun sportiv al clubului în anul 2018. Astfel,după doi ani în care acest premiu le-a revenit voleibaliştilor, în acest an, Vasile Moldovan a reuşit prin muncă şi dăruire să obţină performanţe  ce l-au propulsat în această postură de cel mai bun sportiv de la CSS Zalău


Mai este foarte puţin până când anul 2018 se va  încheia, iar la fel ca la fiecare sfârşit de an, Clubul Sportiv Şcolar Zalău organizează o gală în cadrul căreia cei mai buni 10 sportivi din cadrul clubului sunt premiaţi pentru rezultatele şi performanţele înregistrate în decursul anului.

În acest an, Gala celor mai buni sportivi de la CSS Zalău a avut loc marţi după amiază, în sala de evenimente din cadrul Clădirii Transilvania.

Trebuie să menţionăm faptul că gala din acest an a fost una cu totul şi cu totul mai specială, având în vedere că Clubul Sportiv Şcolar a împlinit 40 de ani de existenţă, însă despre acest subiect, vom reveni cu un material amplu în ediţia ziarului de săptămâna viitoare.

Luptătorii au dominat clasamentul celor mai buni sportivi

Revenind la evenimentul prin care cei mai buni sportivi ai anului la CSS Zalău au fost premiaţi, să spune că în acest an, spre deosebire de ultimii doi ani, 2016, respectiv 2017, când acest premiu le-a revenit voleibaliştilor Rareş Bălean, respectiv Paul Şomoi situaţia la vârf s-a schimbat.

În acest an, situaţia s-a schimbat şi pe primul loc nu am găsit un sportiv de la secţia de volei a clubului, ci unul de la cea mai prolifică secţie din cadrul CSS Zalău în anul 2018, lupte libere. De fapt, întreg topul este dominat de către sportivi de la secţia de lupte libere, acolo unde sunt antrenaţi de Gheorghe Panc, Ioan Pantea şi Ioan Călian. Însă, pentru anul 2018, titlul şi premiul de cel mai bun sportiv i-a revenit luptătorului Vasile Moldovan.

Născut la data de 9 octombrie 2001, Moldovan este unul dintre cei mai promiţători sportivi ai clubului, iar în acest an, forma lui a cunoscut o “explozie” în urma căruia a obţinut rezultate remarcabile.

Prima medalie cucerită în acest an de către Vasile Moldovan a fost obţinută în cadrul Campionatului Naţional Individual de Juniori din luna iunie, locul 3 la 92 de kilograme. Finalul anului a fost unul de vis pentru luptătorul în vârstă de 17 ani.

Astfel, acesta a cucerit o medalie de bronz şi la Cupa României de cadeţi, pentru ca reuşitele sale să fie completate de o performanţă cu echipa şi aici ne referim la medalia de argint cucerită în cadrul Campionatului Naţional de Juniori. Astfel, sprotivul anului la CSS Zalău se poate mândri cu două medalii de bronz la Campionatul Naţional şi Cupa României, precum şi cu faptul că este vicecampion naţional cu echipa.

Mai multe detalii, precum şi clasamentul celor mai buni sportivi ai anului 2018 de la CSS Zalău, în ziarul Sportul Sălăjean din 19 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI