Connect with us

DIVERSE

FOTO şi VIDEO. Gala “Laureaţii Anului Sportiv 2018”, umbrită de proteste şi absenţe!


Ceea ce trebuia să fie un moment festiv s-a transformat într-un boicot, în care sportivii de la CSM Zalău au protestat la îndemnul directorului Silviu Mureşan şi au refuzat premiile de la DJST Sălaj pe motiv că instituţia condusă de Adrian Fărcaş nu ar fi întocmit corect clasamentul celor mai buni sportivi la probele olimpice


Chiar dacă autorităţile locale nu au mai alocat fonduri pentru premierea celor mai buni sportivi din 2018, evenimentul “Laureaţii anului sportiv 2018 din Sălaj” a fost aşteptat cu interes, astfel că luni în jurul orei 16.00, în sala de festivităţi “Avram Iancu” din cadrul Primăriei municipiului Zalău şi-au făcut apariţia sportivii, părinţii acestora, antrenori, chiar şi o parte dintre autorităţi sau invitaţi speciali.

Mai întâi, CSM Zalău şi-a premiat cei mai buni sportivi din cadrul clubului, după care a urmat festivitatea de premiere de la DJST Sălaj, însă înainte de această premiere, asistenţa a rămas mască, după ce Silviu Mureşan – directorul de la CSM Zalău a avut de adresat câteva cuvinte.

“Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret nu a respectat criteriile pentru întocmirea clasamentului şi am informat şi Ministerul despre acest fapt. În aceste condiţii, reprezentanţii CSM Zalău, sportivii şi antrenorii nu vor participa la această premiere. Vom rămâne în sală din respect pentru colegii noştrii, care au făcut eforturi de-a lungul anului pentru a obţine performanţă”, a spus Silviu Mureşan, directorul de la CSM Zalău.

Drept urmare, premierea celor mai buni sportivi de la disciplinele olimpice făcută de DJST Sălaj a devenit una seacă, în care nu mai puţini de cinci sportivi de la CSM Zalău au refuzat premiile puse la dispoziţie de către instituţia condusă de Adrian Fărcaş, pe motiv că nu ar fi fost întocmit corect acest clasament.

Totodată, această gală a fost una în care au predominat absenţele din partea unor sportivi şi foşti sportivi de performanţă care urmau să fie premiaţi pentru rezultatele obţinute de-a lungul anilor.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Claudiu

    17 December 2018 at 19:28

    Asa a fost si Gala presei. Gala jurnalistilor fara jurnalisti. O palma data celor care conduc aceste directii si o fac nu doar prost ci si discreționar. Anul viitor aceste gale penibile vor deveni motiv de sarbatoare doar pentru sefi. Sa se premieze si sa danseze intre ei! Penibil e putin supus…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE