Connect with us

DIVIZIA A1

EXCLUSIV. Arcada Galaţi a schimbat antrenorul!


La finalul unui tur de campionat modest, gruparea de pe Dunăre a decis să îl demită pe Nicolae Harabagiu, locul său pe banca tehnică fiind luat de Sergiu Stancu, cel care în vară câştiga eventul cu Tricolorul Ploieşti


Plecată la drum cu speranţe pentru titlul mult dorit, gruparea de pe Dunăre a avut un tur şters, în care a pierdut nu mai puţin de patru meciuri din cele 10 disputate!

Eşecul de sâmbătă din capitală (scor 1 – 3 cu Dinamo Bucureşti) din ultima partidă a turului, a fost probabil ultima picătură pentru conducerea celor de la Arcada Galaţi, în decizia de a face o schimbare pe banca tehnică.

Astfel, în cursul zilei de azi, Arcada a decis să schimbe antrenorul. Nicolae Harabagiu a fost demis, iar pe banca tehnică a venit Sergiu Stancu, cel care în vară reuşea eventul, este vorba de câştigarea Cupei României şi a campionatului cu Tricolorul LMV Ploieşti.

De precizat că noul tehnician a lucrat în prima parte a sezonului în Grecia, la PAOK Salonic.

Antrenorul în vârstă de 36 de ani vine la Galaţi într-un moment în care Arcada urcase pe podium, dar echipa de pe Dunăre are nu mai puţin de 9 puncte în spatele primelor două clasate, este vorba de SCMU Craiova şi CS Volei Municipal Zalău.

În ce-l priveşte pe Nicolae Harabagiu, acesta a întrerupt astăzi contractul cu echipa din Galaţi, devenind liber.

“A fost o decizie a conducerii şi nu mai am ce să zic, deşi eu am încercat să îmi fac treaba cât de bine. Începând de azi, nu mai sunt la Galaţi. Dar, cam aşa este cu antrenorii, azi eşti, iar mâine nu. Viaţa merge mai departe. Vom vedea dacă schimbarea realizată pe banca tehnică va aduce şi plusul aşteptat”, a declarat Nicolae Harabagiu cu dezamăgire în glas, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

De precizat că mutarea de pe banca tehnică a Arcadei s-a realizat în cursul zilei de duminică, dar au existat zvonuri despre schimbarea lui Harabagiu cu Stancu încă de câteva săptămâni.

 

 

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Boerencu Vladimir

    19 December 2018 at 13:22

    greseala a fost cand a fost numit, avand-ul pe Apostu.
    Baiatul lui nea’Spiru e cam verde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1