Connect with us

KARATE TRADITIONAL

VIDEO. Copiii de la CS Seiko Zalău s-au remarcat la Cupa Europeană


Elevii lui Călin Marincaş au avut rezultate bue la competiţia din Slovenia, iar şapte dintre ei au urcat pe podium, la kata, kumite şi enbu


În Slovenia, la Portorož, a avut loc Campionatul European de karate tradiţional Fudokan, la care CS Seiko Zalău a cucerit trei medalii.

În paralel, în aceeaşi locaţie a avut loc şi  Cupa Europeană, competiţie rezervată copiilor.

La această întrecere, CS Seiko Zalău a avut cei mai mulţi reprezentanţi, iar cu toţii au reuşit să obţină rezultate foarte bune, fie că a fost vorba despre întreceri individuale sau pe echipe.

Astfel, şi cu această ocazie, elevii lui Călin Marincaş au demonstrat încă o dată că sunt nişte sportivi valoroşi şi de mare perspectivă.

Cele mai bune rezultate au fost obţinute de George Pup şi Marc Vereşezan, cei care au obţinut locul 1 pe echipe în proba de kumite.

Locuri II au obţinut sportivii Luca Tămaş la kumite (copiii 3), Mario Kordiş la kumite echipe, Brigita Bălănean şi Andrei Florian la enbu mixt şi kumite echipe.

Pe locul III s-au clasat următorii sportivi: Mario Kordiş la kumite individual, Andrei Florian la kumite individual şi echipa formată din Matei Pop, Adrian Pop şi Mario Kordiş au obţinut bronzul la kata echipe.

Prestaţii bune au avut şi George Gavriluţ şi Maia Vereşezan, dar nu au luat medalii.

Aceste rezultate l-au mulţumit pe antrenorul Călin Marincaş, care consideră că elevii lui au făcut o figură foarte frumoasă la această competiţie importantă.

“A fost un concurs reuşit la care copiii s-au descurcat foarte bine şi au obţinut rezultate foarte bune. Majoritatea au câştigat, fie că a fost vorba despre întreceri individuale sau la echipe şi cu siguranţă cu toţii s-au întors fericiţi acasă”, a spus sensei Călin Marincaş, preşedintele clubului CS Seiko Zalău.

 

Mai multe pe acest subiect, puteţi vedea în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 12 decembrie.        

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in KARATE TRADITIONAL