Connect with us

HANDBAL

În doar două săptămâni, HC Zalău va disputa 11 jocuri amicale!


Pe lângă meciurile din cadrul turneelor de la Slatina, Zalău  şi Cluj, sălăjencele au mai programat o “dublă” şi cu Dunărea Brăila


Liga Naţională de handbal feminin se va relua pe 10 ianuarie 2019, însă până atunci, HC Zalău şi-a programat nu mai puţin de 11 jocuri de verificare, care vor avea loc într-un interval de doar două săptămâni.

Trei jocuri amicale va susţine HC Zalău la finele săptămânii, la Cupa Slatinei, cu CSM Slatina, Dacia Mioveni şi SCM Craiova, după care în perioada 21 – 22 decembrie va avea loc turneul de la Zalău, unde echipa lui Tadici va  întâlni SCM Craiova, CSM Slatina, dar şi Universitatea Cluj.

Încă din a treia zi de Crăciun, handbalistele de la Zalău vor fi pe semicerc, având în vedere că pe 27 şi 28 decembrie vor participa la un turneu amical de la Cluj-Napoca, unde vor întâlni Universitatea, Minaur Baia Mare şi Gloria Bistriţa.

Zilele trecute, Tadici a mai programat şi o “dublă” amicală cu Dunărea Brăila, care va avea loc pe 28 şi 29 decembrie, la Zalău.

“Cu cei de la Brăila ne-am întâlnit în cantonament şi am convenit să mai jucăm două amicale pe 28 şi 29 decembrie, la Zalău. Avem o serie bună de jocuri de pregătire, care le-am programat în special pentru jucătoarele tinere. În această perioadă ele trebuie să joace cât mai mult şi să crească”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL