Connect with us

Ştiri din Sălaj

Amănunte despre tragedia de azi-noapte de lângă Zalău şi despre tânărul decedat


Un tânăr de 26 de ani şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident ce a avut loc azi-noapte în localitatea Panic, în apropiere de municipiul Zalău. Acesta era din Şimleu Silvaniei şi, conform poliţiştilor, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi s-a izbit violent cu maşina într-un cap de pod. Alin G. lucra în străinătate şi a dorit să vină acasă pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de familie, din păcate nu a mai apucat…


Un eveniment tragic a avut loc azi-noapte pe drumurile din judeţul Sălaj. Mai exact, în localitatea Panic, în apropierea municpiului Zalău. Un tânăr de doar 26 de ani a intrat cu autoturismul într-un cap de pod. Impactul a fost unul devastator pentru tânărul aflat la volan şi în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa, din păcate, şimleuanul s-a stins din viaţă.

În stare gravă se află şi un tânăr de 21 de ani, pasager pe scaunul din dreapta al maşinii. Acesta a primit îngrijiri la faţa locului şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Alin G., tânărul decedat, era din Şimleu Silvaniei şi a absolvit Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu” din oraş.

Mama lui a fost sportivă de performanţă, cochetând chiar şi cu loturile naţionale ale României de canotaj. Din păcate, mama lui s-a stins din viaţă în urmă cu aproximativ 8 ani şi acesta a rămas împreună cu tatăl său şi cele două surori.

Şimleuanul era cunoscut de comunitatea locală ca fiind un om foarte harnic şi care a lucrat în trecut la SC Lazar Company, o renumită firmă de transport din oraşul de sub Măgura.

Însă, în speranţa unui trai mai bun, tânărul de 26 de ani a ales “calea” străinătăţii şi în ultimii ani acesta a lucrat în străinătate.

Recent, acesta s-a întors acasă, dorind să-şi petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie şi chiar le-a făcut o surpriză acestora, întorcându-se mai repede decât era prevăzut iniţial.

Din păcate, Alin G. nu a mai apucat să se bucure de Sărbătoarea Naşterii Domnului, împreună cu familia şi s-a stins din viaţă la doar 26 de ani…

“La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 3.00, un tânăr de 26 de ani, din Şimleu Silvaniei, conducea autoturismul pe Drumul Naţional 1F, iar în localitatea Panic, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum-carosabil umed, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, conducătorul auto a decedat, iar pasagerul din autoturism, un adolescent de 21 de ani, din comuna Măerişte, a fost rănit grav. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale şi investigaţii. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment”, a spus Maria Cristea, purtăror de cuvânt al IPJ Sălaj.

Loading...
2 Comments

2 Comments

 1. Adina Chirila

  14 December 2018 at 17:01

  Mulțumim, POP Mihai, pentru cuvintele de bun-simț
  la adresa Lilianei Chirila – Gale și a fiului ei, Alin.

 2. Adi

  15 December 2018 at 8:56

  Nu le plângeti de mila de veneati voi cu masina și familia în ia și intra in voi….de ce au băut votka și sau urcat la volan din spusele cine iau văzut în noaptea aia în simleu când au cumpărat votka de la peco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj