Connect with us

HANDBAL

HC Zalău participă la Cupa Slatinei. PROGRAMUL


Competiţia amicală va avea loc vineri şi sâmbătă, la Slatina, unde gruparea zălăuană se va duela cu  CSM Slatina, SCM Craiova şi Dacia Mioveni


După o bună pregătire fizică în cantonament, HC Zalău vrea să se pună la punct şi cu pregătirea tehnico-tactică, astfel că în perioada următoare va susţine o serie de partide de verificare în cadrul unor turnee.

Primul turneu amical din această iarnă la care gruparea de sub Meseş participă este Cupa “Slatinei”, care va avea loc de vineri şi până sâmbătă, în organizarea celor de la CSM Slatina.

Trei jocuri amicale va susţine echipa lui Tadici la Slatina, iar primul va fi chiar cu echipa locală, vineri, de la ora 12.00. Al doilea joc de verificare va fi tot vineri, de la ora 16.00 când HC Zalău se va duela cu Dacia Mioveni, formaţie cu pretenţii la promovarea în Liga Naţională, care ocupă primul loc în Seria C din Divizia A1. Sâmbătă dimineaţă, formaţia zălăuană va întâlni SCM Craiova, echipă în faţa căreia s-a mai testat în două jocuri de pregătire şi pe finalul cantonamentului de la Cheile Grădiştei.

Să mai spunem că atât CSM Slatina, cât şi SCM Craiova vor fi prezente şi la turneul de la Zalău, care va avea loc în perioada 21 – 22 decembrie.

Programul turneului de la Slatina:

Vineri, 14 Decembrie:

 Ora 10.00: CS Dacia Mioveni – SCM Craiova

 Ora 12.00: CSM Slatina – HC Zalău

 Ora 16.30: HC Zalău – CS Dacia Mioveni

 Ora 18.30 CSM Slatina – SCM Craiova

Sâmbătă, 15 Decembrie:

Ora 10.00: HC Zalău – SCM Craiova

Ora 12.00: CSM Slatina-CS Dacia Mioveni

Ora 13.45: Festivitatea de premiere

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL