Connect with us

DIVERSE

România a pierdut cu Ungaria, dar s-a calificat în semifinalele Campionatului European


“Tricolorele” au fost învinse la o diferenţă de două goluri în ultima partidă din grupa principală, dar şi aşa au mers în “careul de aşi”, după ce Olanda a învins Germania în ultima partidă din grupă


Naţionala de handbal feminin s-a calificat în semifinalele unui Campionat European, după o pauză de opt ani, însă nu a depins doar de ea pentru a ajunge în “careul de aşi”. În ultimul joc din grupa principală, România a dat peste Ungaria, în faţa căreia făcut o primă repriză foarte bună, în care a avut avantaj şi de cinci goluri. Deşi Ungaria a avut o garnitură mult schimbată faţă de anii trecuţi, naţionala vecină a arătat un joc bun, mai ales în partea secundă, în timp ce selecţionata lui Ambros Martin a ratat situaţii clare. În aceste condiţii, în partea secundă, Ungaria s-a dus şi la cinci goluri, iar României i-a fost greu să recupereze diferenţa, mai ales că pe final de meci nu a mai putut conta pe Cristina Neagu, care s-a accidentat.

S-a termiant 31 – 29 pentru Ungaria, dar până la urmă, România s-a calificat în semifinale de pe locul secund, după ce Olanda nu a dat nicio şansă Germaniei în faţa căreia s-a impus cu 27 – 21.

Vineri, de la ora 18.00, în direct la TVR, România va juca prima semifinală, cu Rusia. De la ora 22.00, cea de-a doua semifinală le va pune faţă în faţă pe Olanda şi Franţa.

Să mai spune că prin calificarea în semifinalele Campionatului European, România şi-a asigurat prezenţa şi pentru turenul final al Campionatului Mondial de anul viitor, din Japonia.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE