Connect with us

Ştiri din Sălaj

ULTIMĂ ORĂ. Accident mortal lângă municipiul Zalău. GALERIE FOTO


Un grav eveniment rutier s-a petrecut în această noapte pe Drumul Naţional DN 1F, între Zalău şi Panic, soldat cu două victime. Din păcate, pentru una dintre ele, doctorii nu au mai putut face nimic, fiind declarată decedată


Azi noapte, în jurul orei 2.50, un grav accident s-a petrecut pe Drumul Naţional DN 1F, între Zalău şi Panic.

Un autoturism înmatriculat în judeţul Bistriţa-Năsăud, în care se aflau doi tineri, a intrat violent într-un cap de pod.

În urma impactului, cei doi tineri cu vârste între 20 şi 30 de ani (ambii de sex masculin) au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale maşinii.

La faţa locului au ajuns echipaje de intervenţii de la poliţie, ambulanţă şi pompieri.

Pompierii militari de la Detaşamentul de pompieri Zalău au intervenit cu o autospecială cu apă şi spună, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Victimele au fost scoase din autoturism. Dacă una dintre ele era conştientă, cealaltă se afla în stare de inconştienţă.

Tânărul conștient a fost preluat de echipajul SMURD şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Zalău.

Echipajele SAJ cu medic aflate la faţa evenimentului au resuscitat victima inconștientă.

Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de medici, tânărul inconştient a fost declarat decedat de medicul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sălaj.

“Miercuri noaptea spre joi (la ora 02.52), dispeceratul ISU-ambulanţă a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă 112, despre producerea unui eveniment rutier pe DN1 F, între localităţile Panic şi Zalău. Pompierii zălăuani s-au deplasat imediat la faţa locului cu trei autospeciale (una cu apă şi spumă, o descarcerare grea şi o ambulanţă SMURD) şi au descarcerat cele două persoane prinse între fiarele contorsionate din autoturism. Pasagerul rănit a fost preluat de către echipajul Smurd şi transportat la UPU Smurd Zalău, şoferul a fost resuscitat de către un echipaj SAJ cu medic, însă din nefericire nu a răspuns manevrelor şi a fost declarat decedat”, a menţionat Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt de la ISU Sălaj.

Vom reveni cu amănunte.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj