Connect with us

KARATE TRADITIONAL

Performanţe impresionante pentru CS Terra Kid Zalău la Europene din Slovenia


Elevii lui Oliwer Dobre au reuşit să obţină rezultate foarte bune la competiţia desfăşurată în Slovenia şi s-au întors acasă plini de medalii. Performera clubului zălăuan a fost Ana Maria Popescu, care a câştigat aurul la toate probele la care a participat


La finalul săptămânii trecute a avut loc ediţia cu numărul 24 a Campionatului European de karate tradiţional Fudokan. Gazda competiţiei a fost  Portorož, Slovenia. Judeţul Sălaj a fost reprezentat la această prestigioasă competiţie şi de sportivi de la CS TerraKid Zalău.

Clubul zălăuan a deplasat pentru competiţia un lot format din patru sportivi, însoţiţi de antrenorul Oliwer Dobre, dar şi de preşedintele Remus Cliţan şi numeroşi susţinători.

La fel ca de fiecare dată,  sportivii de la CS TerraKid Zalău au impresionat pe tatami şi după ce au obţinut o salbă de medalii pe la competiţiile naţionale, sportivii clubului zălăuan au impresionat şi la nivelul unui Campionat European.

Ana Popescu, cinci medalii de aur!!!

Fără doar şi poate, performera clubului zălăuan la Campionatul European din Slovenia a fost Ana Maria Popescu, cea care a obţinut nu mai puţin de cinci medalii de aur, la kumite individual şi echipe, la kata, fuku-go şi en-bu mixt.

Iată, încă o dovadă de talentul şi seriozitatea de care dă dovadă Ana Maria Popescu, care îmbină perfect handbalul, acolo unde evoluează la Dinamo Bucureşti în Divizia A şi artele marţiale, acolo unde face legea pe tatami de fiecare dată. Aceste prestaţii, de altfel, i-au adus şi convocarea la lotul naţional al României.

Rezultate foarte bune a obţinut şi Rareş Mayer, cel care a contabilizat nu mai puţin de 3 medalii de aur, la en-bu masculin, en-bu mixt şi kumite echipe, dar şi 3 medalii de argint în probele de kumite individual, fuku-go şi kata individual.

Iulia Clițan a strălucit și în Slovenia

Desemnată pentru al doilea an consecutiv drept cea mai bună sportivă a judeţului Sălaj, Iulia Cliţan a fost şi ea la înălţime la Europenele din Slovenia şi a strâns şi ea medalie după medalie.

Cea mai strălucitoare a fost obţinută cu echipa, în proba de kata, urmate de două medalii de argint la probele de kata individual şi kumite echipe, dar şi o medalie de bronz în proba de fuku-go.

De asemenea, şi Artur Poamă a reuşit să obţină o medalie de bronz la fuku-go, completând astfel lista  sportivilor câştigători de la Clubul Sportiv Terra Kid Zalău la Campionatul European din Slovenia.

Antrenorul Oliwer Dobre: “Rezultatele nu sunt obţinute întâmplător. Sportivii de la CS Terra Kid impresionează”

Evident, aceste rezultate îi mulţumesc atât pe antrenorul Oliwer Dobre, cât şi pe preşedintele clubului zălăuan – Remus Cliţan.

De altfel, cei patru sportivi medaliaţi de la CS Terra Kid Zalău au fost şi convocaţi la lotul naţional.

“Aceste rezultate nu sunt obţinute întâmplător. Este rodul muncii fiecăruia în parte. Sportivii de la Terra Kid sunt dedicaţi şi pasionaţi de artelor marţiale. Fără pasiune şi devotament nu poţi să ai succes, asta au demonstrat-o atât anul trecut, cât şi anul acesta. Dacă ţi se face pielea de găină când execută anumite tehnici în diferite probe, dacă aplaudă toată sala şi îi apreciază zgomotos prin urale şi aplauze îndelungate, aş putea spune că sportivii de la CS Terra Kid impresionează”, a spus Oliwer Dobre pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 12 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in KARATE TRADITIONAL