Connect with us

FOTBAL

VIDEO şi FOTO. Lucian Bode, premiat de Liviu Dragnea!


Preşedintele PNL Sălaj a ajuns să fie premiat de preşedintele Camerei Deputaţilor, cel care este şi preşedintele PSD. Totul s-a întâmplat după performanţa reuşită de echipa de fotbal a Camerei Deputaţilor – din care face parte şi Bode – şi care a cucerit în premieră Campionatul Interparlamentar de Fotbal, considerat o Balcaniadă rezervată parlamentarilor


Mai ales în ultimele săptămâni, în cele două camere din Parlamentul României au existat nervi şi tensiune, mai ales în Camera Deputaţilor, acolo unde opoziţia a încercat să îl înlăture pe “pesedistul” Florin Iordache din funcţia de vicepreşedinte.

Acest lucru nu a afectat însă activitatea echipei de fotbal a Camerei Deputaţilor, care a participat cu brio la Campionatul Interparlamentar de Fotbal din Turcia, competiţie considerată ca o Balcaniadă rezervată parlamentarilor.

Încă o dată, sportul uneşte sufletele, indiferent de apartenenţă religie, etnie sau culoare politică.

Astfel, în perioada 23 – 26 noiembrie, deputaţii români (fie că vin de la PSD, PMP sau PNL) au făcut front comun şi s-au aflat la startul competiţiei din Antalya.

În anul în care ţara noastră sărbătoreşte Centenarul, parlamentarii s-au mobilizat exemplar şi au reuşit să câştige în Turcia, după ce “tricolorii” s-a mai clasat de trei ori pe locul secund!

În finală, România a învins Ungaria (scor 1 – 0) şi a intrat în posesia trofeului!

De precizat că – pentru calificarea în finală – un aport l-a avut şi parlamentarul sălăjean, cel care a marcat un gol important în semifinala cu Turcia (scor 5 – 4)!

“Sunt bucuros pentru că am fost parte la acest succes al selecţionatei de fotbal a Parlamentului României. Ai un sentiment tare plăcut atunci când se vorbeşte în termeni laudativi despre România, chiar dacă această reuşită are mai degrabă o însemnătate simbolică, venind după 21 de ani de aşteptare, într-un an special pentru România!”, a spus Lucian Bode.

Pentru această performanţă, componenţii echipei au fost felicitaţi şi premiaţi de Liviu Dragnea – preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedintele PSD, împreună cu Florin Iordache – vicepreşedintele Camerei.

”Vă felicit că în An Centenar aţi câştigat meciul cu Ungaria. Poate la anul capăt şi eu un loc în echipă. Am avut o încercare nereuşită, dar promit că o mă refac fizic să intru şi eu în echipă, chiar dacă nu titular. Dincolo de glume, cred că este o victorie importantă. Pentru mine este o onoare să fiu coleg cu voi în această legislatură. Este un cadou de Centenar pe care l-aţi făcut întregului Parlament”, a declarat Liviu Dragnea.

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 12 decembrie.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL