Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a II-a

04.10.2012 - 19:13

Adversar cu tradiţie, pentru FC Zalău

 Adversar cu tradiţie, pentru FC Zalău
 Vineri, ora 15.00, Stadionul “Jiul” din Petroşani:  Jiul Petroşani - FC Zalău 

 

 Au trecut vremurile când Jiul Petroşani făcea zile fripte granzilor în Liga I. Acum, gruparea patronată de Alin Simota, se află doar în Liga a III-a, unde ce-i drept, nici aici nu rupe gura târgului. Drept urmare “minerii” sunt clasaţi doar pe poziţia a opta, nefiind în stare să învingă nici pe Sănătatea Cluj, în faţa cărei FC Zalău a făcut spectacol. Aşadar, FC Zalău urmează să întâlnească vineri un adversar cu nume, dar acest lucru nu-i sperie pe elevii lui Marius Paşca, cu toate că în lotul echipei din Petroşani putem găsi jucători precum Dumitru Hotoboc, Adrian Drida sau Mircea Gheorghe, jucători cu state vechi în prima ligă. Ai noştri au plecat de ieri la Petroşani, iar preşedintele Ioan Morar are încredere în echipă, că va putea obţine un rezultat pozitiv. “Sunt încrezător înaintea dificilului joc de la Jiul. Dacă mergem în aceeaşi notă putem obţine un rezultat pozitiv, chiar şi victoria. Evoluţia băieţilor din ultimele trei meciuri a fost una foarte bună şi sper să fie aşa şi în partida de la Petroşani”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar. Pentru FC Zalău, adversara de vineri este o necunoscută, de vreme ce Jiul nu a mai făcut parte dintr-o Serie cu FC Zalău, în Liga a III-a. S-a întâmplat în urmă cu şapte ani, când Jiul Petroşani era în Divizia B, în Seria a III-a, unde o avea ca adversară pe Armătura Zalău. Din disputele cu echipa de pe Valea Jiului, zălăuanii au ieşit cu faţa curată. La partida de la Zalău, Armătura termina la egalitate 2 -2, pentru ca în retur, divizionara secundă a Zalăului, cu Cosmin Cosma şi Cosmin Sabou în echipă remiza 3 - 3 la Petroşani. Zălăuanii aveau să pună “beţe în roate” echipei din Petroşani, care atunci lupta pentru promovare. Sperăm să fie aşa şi vineri, iar Maior Istvan şi colegii să se întoarcă cu un rezultat pozitiv. Dacă vrea să rămână pe podium, FC Zalău nu are altă variantă, deoarece urmează ca vinerea viitoare să aibă etapă de pauză şi riscă să fie depăşită în clasament de celelalte formaţii. Aşa cum spuneam mai sus, la Petroşani va absenta Cosmin Saboum şi Vasile Jula, dar în schimb va reveni Cosmin Cosma, după o etapă de suspendare. Ai noştri pot profita de degringolada echipei adverse, în acest moment mai mulţi jucători de la Jiul depunând memorii la Federaţie, pentru a deveni jucători liberi de contract.“Dacă băieţii respectă sarcinile de joc şi sunt într-o zi bună, sincer să fiu, putem bate orice echipă din Serie. Noi mergem să jucăm şi vrem să ne întoarcem acasă cu un rezultat pozitiv. Luăm în calcul chiar şi victoria, deoarece Jiul nu este o echipă de nebătut, chiar dacă are în lot mulţi jucători care au jucat prin Liga I. Dar trebuie să eliminăm greşelile din apărare, principala noastră problemă, în acest început de campionat”, a precizat şi Marius Paşca. 

 

 
Clasament Seria a V-a

 

1. FC Hunedoara 4      4     0       0     10 -  2        12

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

2. FC Zalău         5     3     0       2      17 -  12       9

 

3. Olimpia SM      5    3     0       2         8 - 4         9

 

4. CS Oşorhei       4     2     1      1         6 - 4         7

 

5.Şoimii Pâncota  4     2     1      1         6 -  4        7

 

6.Sănătatea Cluj   5     2     1      2         9 - 11       7    

 

 7.Naţional Sebiş  5     2     0      3         10 -  9       6

 

8. Jiul Petroşani  5     1     3       1         5 -  4         6

 

9. Unirea Dej      4     1     2       1           4 -  5       5

 

10. Seso Câmpia 5     1     2       2           7 -  9       5

 

11. FCM Turda   5     1     2       2          4 -  7        5

 

12.CS Plimob     4     1      0       3          3  - 11      3

 

13.Europa Alba I. 5    0     2     3            4 - 11      2
 


Programul etapei a VI-a: Jiul Petroşani – FC Zalău, Olimpia Satu Mare – Unirea Dej, Naţional Sebiş – Şoimii Pâncota, FCM Turda – CS Plimob Sighet, Europa Alba Iulia – FC Hunedoara, FC Seso Câmpia Turzii – CS Oşorhei. Sănătatea Cluj stă.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1422

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter