Connect with us

KARATE TRADITIONAL

Aur şi argint pentru Călin Marincaş la Europene!


Karateka de la CS Seiko Zalău a devenit campion european cu echipa României şi vicecampion european la individual la kata! La Europenele din Slovenia, gruparea sălăjeană a mai cucerit un titlu, deoarece echipa de cadeţi a cucerit medaliile de argint la kata


Ediţia a XXIV-a Campionatului European de karate tradiţional Fudokan s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute în Slovenia.

Gazda competiţiei a fost Portorož  – o mică localitate din sud-vestul ţării, la ţărmul Mării Adriatica.

CS Seiko Zalău a plecat spre Slovenia cu o delegaţie de 14 sportivi, dar numai cinci dintre ei au urcat pe tatami la Europene.

Ceilalţi nouă dintre ei au intrat în competiţie la Cupa Europeană, rezervată întrecerilor dedicate copiilor cu vârstă între 6 şi 13 ani.

Dintre karateka intraţi în luptă pentru medalii la Campionatul European, cea mai bună prestaţie a avut-o tocmai sensei Călin Marincaş, cel care este şi antrenorul şi conducătorul grupării zălăuane.

Astfel, la kata individual, valorosul karateka s-a clasat pe locul secund, devenind vicecampion european.

Rezultatele au fost şi mai bune la întrecerile pe echipă, acolo unde zălăuanul a cucerit medalia de aur cu echipa naţională de kata a României.

Tot în concursul pe echipe, CS Seiko s-a remarcat la categoria cadeţi, acolo unde echipa alcătuită din Nemeth Zoltan, Luca Ardelean şi Solyom Szilard a cucerit medaliile de argint.

Şi la Cupa Europeană, copiii de la CS Seiko au avut rezultate notabile, dar despre acest subiect, cât şi amănunte de la Europene, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 12 decembrie.

 

Sursa foto: Petru POP

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in KARATE TRADITIONAL