Connect with us

Sporturi

Paula Todoran şi Iulia Cliţan, cei mai buni sportivi ai anului în Sălaj


Atleta de la CSM Zalău şi karateka de la CS Terra Kid Zalău şi-au menţinut supremaţia deţinută şi în anul 2018


În cursul zilei de luni, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Sălaj a întocmit clasamentele de final de an.

La fel ca şi anul trecut, instituţia condusă de Adrian Fărcaş a făcut trei clasamente, două la sporturi individuale şi unul pentru echipele sălăjene cu rezultate bune în anul 2018.

În clasamentul celor mai buni sportivi la disciplinele olimpice, pe locul unul  se clasează Paula Todoran, atleta de la CSM Zalău fiind de fapt şi cel mai buni sportiv al anului anului 2018!

Pe locul secund s-a clasat Adrian Popuţea, pugilistul de la CSM Zalău, care recent a cucerit ultima medalie din carieră, este vorba de “bronz” la Campionatul Naţioal de seniori.

Ajuns la vârsta de 32 de ani, Popuţea a decis să agaţe mănuşile în cui şi să împărtăşească din experienţa sa acumulată de-a lungul a aproape două decenii, el devenind din acest an şi antrenor la secţia de box de la CSM Zalău.

Ultima treaptă a podiumului a fost împărţită de doi sportivi de la sporturile de echipă, este vorba de handbalista Valentina Panici (HC Zalău) şi voleibalistul Rareş Bălean (CS Volei Municipal Zalău).

Şi la sporturile neolimpice, Iulia Cliţan continuă supremaţia, karateka de la CS Terra Kid Zalău fiind de departe cel mai bun sportiv, acumulând nu mai puţin de 263,695 de puncte. Aceasta, în condiţiile în care Paula Todoran, de exemplu, a acumulat doar 29,33p.

Altfel spus, podiumul de la sporturile neolimpice este un podium 100% cu sportivi de la CS Terra Kid Zalău. Astfle, pe locul doi s-a clasat Ana Popescu, iar pe trei Rareş Meyer.

Pentru prima dată în ultimul deceniu, Călin Marincaş nu se află pe podium!?

La clasamentul pe jocuri sportive, pe locul 1 se află CS Volei Municipal Zalău, apoi HC Zalău şi – în fine – CS Atletic Zalău, grupare care în acest an a reprezentat Sălajul în Campionatul Naţional de juniuori republicani, atât la juniori A, cât şi la juniori B.

Mai multe pe acest, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 12 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi