Connect with us

DIVIZIA A1

Andrei Spînu: “Am tratat cu mare seriozitate meciul cu CSM Câmpia Turzii deşi există o diferenţă de valoare între cele două echipe”


Voleibalistul a precizat că Volei Municipal a avut şi momente când s-a relaxat pe finalurile de set, însă până la urmă nu a avut emoţii în obţinerea unei victorii cu 3 – 0


Volei Municipal Zalău a obţinut sâmbătă a opta victorie din campionat, după ce a trecut cu scorul de 3 – 0 în deplasarea de la Câmpia Turzii. Având în vedere că s-a duelat şi cu o nou-promovată, părea greu de crezut că elevii lui Nikolay Jeliazkov vor avea probleme, însă pentru a nu avea surprize au tratat meciul cu o mare seriozitate. Acest lucru a ţinut să îl precizeze şi Andrei Spînu, care a mai spus că Volei Municipal Zalău a dominat tot meciu, chiar dacă pe finalurile de set a avut şi momente când s-a relaxat.

”A fost un meci pe care l-am tratat cu mare seriozitate, deşi există ceva diferenţă de valoare între aceste două echipe. Ştiam că nu ne permitem să pierdem niciun punct, lupta la titlu este foarte strânsă şi fiecare punct poate să conteze. Eu zic că am dominat meciul, pe finalurile de set ne-am cam relaxat şi am făcut prostii dar cred că nu am avut emoţii”, a declarat Andrei Spînu pentru Ziarul 21.

Jucătorul a avut cuvinte frumoase şi la adresa adversarului deşi CSM Câmpia Turzii ocupă penultimul loc în Divizia A1. “Cunosc mulţi dintre jucătorii echipei din Câmpia Turzii, ştiu că încearcă să se facă o echipă bună aici, deocamdată numele nu permite să vină jucători de mare valoare, dar cred că în timp, dacă echipa rămâne în prima divizie, vor veni jucători din ce în ce mai buni şi dacă va fi o atmosferă bună se va face performanţă şi mai mare”, a mai spus voleibalistul de la Volei Municipal Zalău.

Volei Municipal Zalău şi SCMU Craiova continuă se se afle la egalitate de puncte cu două etape înaintea finalului de tur.

Sursa: Ziarul 21

365 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1