Connect with us

HANDBAL

A căzut varianta transferului unui nou portar la HC Zalău


După despărţirea de Cristina Lung, Tadici a luat în calcul să o transfere la Zalău pe Victoria Timoşenkova, care a evoluat la CSM Roman. “Ea îşi dorea un contract pe termen scurt, dar pe mine nu mă interesează”, a spus antrenorul


Deşi a început sezonul cu patru portari în lot, dintre care unul accidentat, HC Zalău a rămas până la urmă doar cu două jucătoare “valide” pe acest post, Paula Teodorescu şi Raluca Kelemen. Luna trecută, gruparea de sub Meseş s-a despărţit de tânăra Cristina Lung, iar Tadici a luat în calcul să întărească aceast post şi a purtat discuţii cu Victoria Timoşenkova, goalkeeper care în ultimii ani a apărat la CSM Roman.

Cum CSM Roman s-a desfiinţat, toate jucătoarele  au devenit libere, iar una dintre ele a şi ajuns la Zalău, este vorba de Daniela Corban. Şi Timoşenkova a fost în “cărţi” pentru un transfer sub Meseş, dar până la urmă acesta nu s-a mai concretizat.

“Varianta de a transfera un nou portar a căzut. Era vorba de Victoria Timoşenkova care a fost la CSM Roman. Ea îşi dorea un contract pe termen scurt, iar pe mine nu mă interesează acest lucru. Nu e cazul să cheltuim bani şi să o pregătim pe ea. Vom rămâne cu Paula Teodorescu şi Raluca Kelemen. Cu ele am dus campionatul în acest an, dar şi anul trecut”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Antrenorul Zalăului are speranţe că până la finalul lunii îşi va putea reveni complet şi Adina Sabău, care în momentul de faţă mai are de recuperat la tonus.

“Vom vedea exact care este situaţia cu Adina Sabău, dacă şi-a refăcut tonusul. Mai are de recupearat un cm şi în momentul de faţă ea face recuperare, la Oradea. Dacă îşi va reveni va rămâne în lot, iar dacă nu vom aborda a doua parte de campionat cu doi portari.  Nu este niciun fel de problemă, fiindcă mai sunt şi alte echipe care au în lot doi portari”, a spus tehnicianul.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL