Connect with us

Ştiri din Sălaj

Primăria Zalău a verificat calitatea lucrărilor din cartier Stadion


Viceprimarul Teodor Bălăjel împreună cu o comisie au decis admiterea recepţiei la terminarea lucrărilor


Viceprimarul municipiului Zalău, Teodor Bălăjel, împreună cu o comisie de recepție au verificat, în perioada 28.11.2018 – 5.12.2018, calitatea lucrărilor efectuate în cadrul proiectului ”Modernizare străzi și rețele edilitare, accese carosabile, parcări, spații verzi, locuri de joacă, în cartier Stadion, Str. Stadionului din municipiul Zalău”.

Procedura se numește recepție la terminarea lucrărilor și este o etapă obligatorie la finalizarea oricărui obiectiv de investiții.

Astfel, comisia de recepție, împreună cu specialiștii în domeniu, executantul, proiectantul, reprezentanți ai Companiei de Apă Someș, SDEE – Zalău, Delgaz Grid SA, în urma constatărilor făcute, au decis admiterea recepției la terminarea lucrărilor.

Amintim, proiectul de modernizare a fost inițiat în luna iunie a acestui an și a cuprins lucrări de refacere a părții carosabile pe o lungime de 737 ml, a trotuarului existent, de realizare a unui trotuar nou, a rețelei de canalizare pluvială și de canalizație subterană pentru iluminat și fibră optică.

De asemenea, au fost amenajate parcări fiind create 95 locuri de parcare. Costul total al acestui obiectiv de investiții este în valoare de 1.280.441,80 lei, inclusiv TVA.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. PSD

    28 August 2019 at 1:51

    Nu s-au terminat lucrarile, nu au schimbat mimic la canalizare, nu au introdus subteran nici o fibra. Au ramas neasfaltate sau pavate spatii de parcare, la intersectii sunt denivelari ca iti spargi baia la motor daca nu esti atent, dar s-a dat acceptul pentru a putea scoate la licitatie locurile de parcare, manevre si combinatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj