Connect with us

FOTBAL

CS Hida câştigă spectaculos la Dumbrava Ciocmani


Cu Victor Pintea în zi de graţie, hidanii au dat lovitura la Băbeni in faţa unei formaţii care etape la rând a ocupat fotoliul de lider în Seria Est a Ligii a V-a


CS Hida şi-a manifestat încă din start interesul de a reveni cât mai repede în Liga a IV-a.

Şi, chiar dacă a avut un început de sezon bun, echipa pregătită de Cornel Onaţ a avut mai multe sincope şi s-a îndepărat de primul loc.

Totuşi, pentru a mai putea menţine o fărâmă de speranţă la locul 1, hidanii aveau neaparat nevoie de o victorie pe terenul celor de la Dumbrava Ciocmani.

Încă din start meciul a început promiţător, iar ocaziile la ambele porţi au apărut încă din primele minute.

De altfel, după doar 10 minute de joc, Victor Pintea a deschis scorul, după de şutul juniorului Alin Roşu a fost respins greşit de “portarul de ocazie” Alexandru Blidar.

După doar 5 minute, Pintea a izbutit dubla. Totuşi, oaspeţii s-au văzut prea repede “câştigători”, iar până la pauză, Dumbrava Ciocmani a restabilit egalitatea.

Mai întâi, Samuel Lingurar a executat impecabil o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, iar Adrian Pop a egalat cu 10 minute înainte de pauză, după ce a scăpat singur cu Dorin Bîrsan.

După pauză, jocul a continuat în aceeaşi manieră nebună, iar Alin Roşu i-a readus pe oaspeţi în avantaj, pentru ca la scurt timp, Ionuţ Iacob să transforme o lovitură de 11 m pentru a egala situaţia la 3.

După câteva minute de joc pe contre, Andrei Boldor a oferit o pasă perfectă peste apărarea adversă, iar Pintea a realizat hattrick-ul şi a stabilit scorul final.

 

 


Dumbrava Ciocmani  – CS Hida      3 – 4 (2 – 2)

Au marcat: Samuel Lingurar (‘25), Adrian Pop (‘35) şi Ionuţ Iacob (‘65) respectiv Victor Pintea (‘10, 15 şi 70) şi Alin Roşu (‘60)

Dumbrava: Alexandru Blidar – Ovidiu Toma, Călin Cuibuş, Andrei Iacob, Adrian Pop, Korozsi Robert, Samuel Lingurar, Daniel Crecan, Răzvan Neagotă, Dacian Pop şi Ionuţ Iacob (cpt.). Rezerve: Rareş Mureşan, Dorin Rus, Bogdan Ilieş şi Alex Sălăjan. Delegat: Ionuţ Neagotă

CS Hida: Dorin Bîrsan – Cristian Puşcaş, Cornel Onaţ, Cristian Şomai, Andrei Boldor, Marius Luca, Alin Roşu, Victor Pintea (cpt.), Cristian Moldovan, Daniel Goste şi Dorin Pop. Rezerve: Bogdan Căţănaş şi Dănuţ Moigrădean. Delegat: Florian Midi

Au arbitrat: la centru: Sergiu Corb (Zalău) asistenţi: Alin Demian (Letca) şi Răzvan Lazăr (Tihău)

Observator AJF: Vasile Stâncel (Zalău)

Jucătorul meciului: Victor Pintea


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL