Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un renumit specialist în astrologie a venit cu mai multe ipoteze despre dispariția lui Tudor


Ioan Burculeţ, un specialist în astrologie licenţiat în psihologie şi cu experienţă de medium în Marea Britanie, susţine că dispariţia băiatulului ar fi putut fi cauzată de depresie şi că el ar putea fi găsit mai uşor dacă s-ar căuta mai mult în arealul din Sud-Vestul localităţii din care a dispărut


Au trecut două săptămânii de la dispariţia lui Tudor Niream, iar copilul de 15 ani este de negăsit.

Au existat mai multe piste, au existat şi sesizări la poliţie, cum că sălăjeanul ar fi fost văzut prin Zalău, Mizil, Bistriţa sau Satu Mare, dar nimic până acum nu s-a adeverit şi elevul de la Liceul Naţional “Silvania” Zalău este de negăsit.

Pe acest caz, a fost contactat şi specialistul în astrologie Ioan Burculeţ, un specialist licenţiat în psihologie şi cu experienţă de medium formată doi ani în Marea Britanie.

Acesta susţine că Tudor trebuie căutat mai bine chiar în zona de unde a dispărut, adică satul Recea Mare.

”Mai mult ca sigur dacă se va căuta mai bine în partea de Sud-Vest din arealul Recea Mare, adolescentul de clasa a IX-a ar putea fi găsit cu uşurinţă. Ţinând cont că este şi un lac în zonă, va trebui insistat…. Nu pot şti dacă până în acest moment a fost descoperit sau nu, dar zona respectivă mi-a atras atenţia. În rest, Legile Universului rămân neschimbate”, a menţionat Ioan Burculeţ pentru www.wowbiz.ro.

Acelaşi renumit specialist în astrologie crede că dispariţia lui Tudor  este legată, cel mai probabil, de o depresie, venită ca urmare a unor probleme sentimentale.

”Ar trebui să ştie cineva că era mai apropiat de o colegă. Băiatul cred că se afla în depresie, ori din cauza unei iubiri neîmpărtăşite sau părinţii aveau probleme, peste care el nu a putut trece. Depresia a fost mare, probabil că aceasta a fost motivul plecării lui”, a mai precizat Ioan Burculeţ.

În paralel, poliţia continuă cercetările în plan naţional.

Persoanele care pot să ofere informaţii despre Niream Tudor sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să apeleze Poliția prin apelul de urgență 112.


Semnalmentele minorului:

Înălțime: aproximativ 1,70 m, constituție atletică, păr șaten spre blond, ochi căprui.

Nu prezintă semne particulare.

La momentul plecării de acasă, minorul era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta încălţăminte sport, de culoare bej.


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj