Connect with us

BOX

Cupa “Meseş” la box, gata de start


Tradiţionala competiţie va avea loc la Zalău, la finalul săptămânii


După ce la finalul săptămânii trecute, CSM Zalău a participat cu doi sportivi la Campioantul Naţional de seniori, clubul de la poalele Meseşului se pregăteşte acum de o nouă ediţia a Cupei “Meseş”.

În acest an, la Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău se va desfăşura ediţia cu numărul 45.

Sunt aşteptaţi peste 50 de sportivi de la cluburi din toată ţara. În cadrul competiţiei, organizatorii propun meciuri la toate categoriile de vârstă. CSM Zalău va participa cu sportivi la toate categoriile, atât de la secţia din Zalău, cât şi de la cea din Şimleu.

Până în prezent, 16 cluburi şi-au manifestat dorinţa de a participa la competiţia de box din Zalău. Este vorba despre CSM Crişul Oradea, CSM Cluj-Napoca, AS Speranţa Jucu, Dacia Orăştie, CS Ring Box Târgu Mureş, CSM Târgu Mureş, CSS Sighetul Marmaţiei, Box Artrom Slatina, CS Jiul Rovinari, Box Club Ruben Stoia Arad, Sport Club Arena Seini, Stejarul Danieş, Progym Gheorgheni, AS Torpedo Zărneşti, Box Club MLG Zalău şi bineînţeles, CSM Zalău.

Să spunem că gala va debuta sâmbătă după-amiază, de la ora 16.00 şi va continua duminică, începând cu ora 11.00. Pentru doritori, intrarea la gale va fi gratuită.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in BOX