Connect with us

FOTBAL

FOTO. Juniorii de la Rapid Jibou, prestaţie bună la un turneu internaţional


Grupa din 2007 antrenată de Vlad Paşcalău a fost prezentă la Cupa Crăciunului de la Arad, unde a reuşit să câştige în faţa unei grupe din cadrul titratului club UTA. În cele cinci jocuri, jibouanii au reuşit două victorii şi o remiză şi s-au clasat în primele şase locuri


Timp de două weekenduri, Aradul a fost capitala fotbalului juvenil, unde a avut loc Cupa de Crăciun organizată de CS Atletico.

Peste 80 de echipe din România, Serbia şi Ungaria au participat la această întrecere care s-a derulat la şase categorii de vârstă.

În perioada 24 – 25 noiembrie a avut loc jocurile de la categoria 2008, 2010 şi 2012, iar la finele săptămânii a venit rândul echipelor de la categoria 2007, 2009 şi 2011.

La categoria 2007 a participat şi Rapid Jibou, iar formaţia antrenată de Vlad Paşcalău chiar a avut o prestaţie bună deşi s-a duelat cu echipe renumite din ţară, chiar şi din străinătate.

Gruparea de pe Someş a impresionat în Grupa B, unde a câştigat cu UTA Arad, scor 2 – 0, iar în faţa gazdelor de la Atletico Arad, jibouanii au obţinut o remiză, scor 0 – 0.

Sălăjenii au întâlnit şi o echipă din Serbia – FK Tempo Belgrad, în faţa căreia au pierdut, scor 0 – 1.

În fazele eliminatorii, Rapid Jibou a mai susţinut două jocuri.

Primul a fost tot cu o formaţie din Serbia – FK Hajduk 1912 Kula, în care sălăjenii au cedat cu 3 – 0, după care în ultima partidă, gruparea de pe Someş s-a impus la limită în faţa celor de la VHP Pădureni.

Rapid Jibou a terminat onorabil această competiţie internaţională şi la categoria 2007 s-a clasat pe locul 6 din 17 participante.

“A fost un turneu foarte bine organizat, unde am avut ocazia să întâlnim echipe foarte bune. Copiii au fost bucuroşi să participăm la un turneu internaţional. A fost primul turneu mai important pentru această grupă, iar pentru toţi juniorii a fost o experienţă nouă. Îi felicit pentru prestaţia avută”, a spus antrenorul Vlad Paşcalău.

Să mai spunem că Rapid Jibou a participat şi în anii trecuţi cu alte grupe la competiţia organizată de Atletico Arad, unde a avut rezultate bune.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 5 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL