Connect with us

FOTBAL

CS Atletic Zalău a pierdut derby-ul din ultima etapă a turului de la juniori A


Duminica trecută, juniorii A au fost învinşi de CSS 2 Baia Mare şi au ratat şansa de a termina turul în fotoliul de lider


Atletic Zalău a avut un parcurs perfect în turul sezonului regulat şi a înregistrat şapte victorii la rând. Adevăratul test al formaţiei zălăuane a fost duminica trecută, în deplasare, la CSS 2 Baia Mare, unde s-au duelat primele două clasate, care aveau maxim de puncte după şapte runde. Aşa cum era de aşteptat jocul a fost echilibrat în prima parte a reprizei, însă treptat, Atletic a început să fie periculoasă şi a avut câteva ocazii importante. Zălăuanii au avut o bară, dar şi un gol anulat pe motiv de ofsaid, însă la pauză s-a intrat cu 0 – 0.

În debutul părţii secunde, gazdele au beneficiat de o lovitură de la 11 m, pe care au transformat-o precis, dar elevii lui Claudiu Cornaci nu s-au intimidat şi după mai puţin de 15 minute au reuşit egalarea, după o acţiune foarte bună finalizată cu gol de Alin Lazăr.  Atletic a prins curaj şi a pus presiune la poarta adversă, însă un joc mult mai precis au practicat maramureşenii, care la capătul unei contre au marcat golul de 2 – 1, care a fost şi golul victoriei.Cu acest succes, CSS 2 Baia Mare termină turul în fotoliul de lider, cu maxim de puncte, în timp ce Atletic rămâne pe locul secund, la 3 puncte de prima clasată.

“Am făcut o primă repriză bună şi dacă  reuşeam să marcă, cred că altfel era jocul. Şi în partea secundă am avut ocazii, dar nu am ştiut să le fructificăm. După aspectul jocului, un rezultat de egalitate era mai echitabil. Am pierdut acest meci, dar lupta pentru primul loc continuă, iar în retur cele 3 puncte se pot recupera. Trebuie să muncim mai mult, iar în iarnă să ne pregătim mai bine”, a spus antrenorul Claudiu Cornaci.

CSS 2 Baia Mare – Atletic Zalău 2 – 1 (1 – 1)

A marcat: Alin Lazăr

CS Atletic: Mădălin Şandor – Raul Moldovan, Olimpiu Ardelean, Alin Chende, Dănuţ Roşca, Andrei Şumlea, Florin Pop, Adelin Moroşan, Raul Irimeş, Alin Lazăr şi Cristian Mureşan. Au mai evoluat: Neluţu Berbenţi, Mihai Ardelean, Dragoş Pop şi Alexandru Taloş. Antrenor: Claudiu Cornaci

 

Mai multe amănunte, rezultate şi clasamente, în ediţia tipărită a ziarului din 5 decembrie

365 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL