Connect with us

FOTBAL

Viitorul Zalău, surclasată la faza zonală de la Trofeul “Gheorghe Ola”. REZULTATELE


Echipa antrenată de Dan Lucaciu a fost depăşită la toate capitolele de adversare şi a pierdut toate jocuri. În cinci meciuri, Viitorul a primit 66 de goluri şi a marcat doar de patru ori


Viitorul Zalău a câştigat competiţiile judeţene la “Gheorghe Ola” şi “Gheorghe Ene” şi a obţinut dreptul de a reprezenta judeţul la fazele zonale, însă nu a avut nicio şansă în duelurile cu campioanele din judeţele limitrofe.

Mai întâi, Viitorul a participat la finalul săptămânii trecute, la faza zonală de la “Gheorghe Ene”, unde echipa pregătită de Daniel Sabou a obţinut o victorie în cele cinci jocuri, dar a fost aproape să scoată un rezultat pozitiv şi în partida cu Crişul Oradea, pe care a pierdut-o la limită.

La faza zonală de la “Gheorghe Ola”, care a avut loc de luni şi până miercuri, la Bistriţa, Viitorul a fost surclasată în toate cele cinci partide. Echipa pregătită de Dan Lucaciu a pierdut la scoruri astronomice, astfel că în cele cinci jocuri a încasat 66 de goluri şi a marcat doar de patru ori.

Viitorul a primit câte 20 de goluri de la Academia Luceafărul Cluj şi Transilvania Bistriţa, dar a pierdut la diferenţe mari şi partidele cu Kinder Carei şi Plimob Sighet. Şi în ultimul joc, cel cu Viitorul Oradea, campioana Sălajului a pierdut cu 6 – 2.

Trebuie menţionat însă că regulamentul la aceste competiţii prevede ca fiecare echipă să îşi schimbe garnitura de start la jumătatea reprizelor. În condiţiile în care Viitorul nu are un lot atât de valoros a avut de suferit, iar în mai toate meciurile, formaţia sălăjeană a primit goluri pe bandă rulantă după ce antrenorul a fost nevoit să schimbe garnitura de bază.

“Echipele din Cluj şi Bistriţa au fost cu două clase peste noi. Cu echipele din Satu Mare, Bihor şi Maramureş, diferenţa nu a fost atât de mare, însă problemele au apărut în momentul când a trebuit să schimbăm lotul. Noi nu avem loturi la fel ca şi echipele din judeţele vecine, iar în Sălaj şi nivelul este unul slab. Nici Atletic Zalău nu putea face faţă nivelului de la faza zonală. Copiii au fost dezamăgiţi, mai ales că în primul meci am pierdut cu 20 – 0 şi la meciurile următoare au intrat cu frică”, a spus antrenorul Dan Lucaciu.

Rezultatele înregistrate de Viitorul Zalău, la faza zonală de la “Gheorghe Ola”:

Academia Luceafărul Cluj – Viitorul Zalău 20 – 0

Kinder Carei – Viitorul Zalău 13 – 1

Transilvania Bistriţa – Viitorul Zalău 20 – 1

Plimob Sighet – Viitorul Zalău 7 – 0

Viitorul Oradea – Viitorul Zalău 6 – 2

 

402 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL