Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici nu mai vrea să audă de arbitri în meciurile de pregătire!


“Am renunţat la arbitri pentru meciurile amicale, deoarece în vară  au venit şi s-au dat gomoşi. Să se facă un regulament pentru pregătirea sportivilor  nu pentru a se da arbitri importanţi”, a spus antrenorul Zalăului


De mai bine de o săptămână, HC Zalău a început cantonamentul de la Cheile Grădiştei, iar la finalul stagiului de pregătire, gruparea de sub Meseş are prevăzute şi câteva partide de verificare, chiar în sala de sport de la Cheile Grădiştei.

Formaţia zălăuană urmează să se testeze cu SCM Craiova şi Dunărea Brăila, însă aceste jocuri se vor desfăşura fără brigăzi de arbitri, deoarece Tadici nu mai vrea să audă de arbitri şi la jocuri amicale.

Asta după ce în vară, după câteva partide de verificare, antrenorul Zalăului s-a ales cu câteva sancţiuni din partea Comisiei de Disciplină a FRH, pe motiv că ar fi avut comportări nesportive la adresa “fluieraşilor”.

“Vom juca spre finalul acestei săptămâni cu SCM Craiova şi Dunărea Brăila, dar foarte probabil o să mai programăm un amical şi cu Gloria Buzău. Sunt doar nişte jocuri amicale şi nu va mai fi turneu.  Vor fi însă meciuri fără arbitri şi ne vom fluiera noi între noi. În vară, când am adus arbitri şi ne-au costat 1800 de lei, pur şi simplu ne-au stricat pregătirea. Ei au venit la un turneu de pregătire şi s-au dat gomoşi. Am renunţat la arbitri pentru meciurile  amicale sau dacă e să ne mai arbitreze în astfel de jocuri, atunci să se facă regulament pentru pregătirea sportivilor nu pentru a se da arbitrii importanţi. Este de ajuns că se dau importanţi în campionat”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

În vară, antrenorul Zalăului a primit sancţiuni în valoare de 2.800 de lei după trei partide amicale, dar a contestat deciziile Comisiei de Disciplină şi a avut câştig de cauză la Comisia de Apel.

679 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL