Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un tânăr din Ileanda a fost amendat cu 10.000 de lei de poliţişti din Maramureş


Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţiei Rurală Fărcaşa l-au depistat pe tânărul sălăjean în timp ce transporta cinci metri cubi de material lemnos cu ajutorul unei autoutilitare. Tânărul a fost amendat deoarece nu avea aviz de însoţire pentru lemnul transportat


Ieri după-amiază, la ora 18.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au fost sesizaţi cu privire la un transport ilegal de material lemnos. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă pe D.J.108A, pe raza localităţii Sălsig, şi au oprit pentru verificări o autoutilitară ce transporta lemn.

La volan a fost identificat un tânăr de 25 de ani, domiciliat în comuna Ileanda, judeţul Sălaj.

Întrucât acesta nu a putut prezenta avizul de însoţire pentru lemnul transportat, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională, conform prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Amenda aplicată a fost în valoare de 10.000 de lei, iar lemnul transportat, aproape cinci m.c., a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Ulmeni.

Poliţiştii maramureşeni desfăşoară constant activităţile pentru prevenirea şi combaterea delictelor din domeniul transportului, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos, iar în perioada următoare vor intensifica acţiunile, atât pe drumurile publice, cât şi în pieţe şi locuri de comercializare a pomilor de Crăciun.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj