Connect with us

FOTBAL

Şimleuanul Alexandru Cherecheş a reuşit primul gol în Liga a II-a


Fundaşul a marcat în ultima etapă a turului golul victoriei pentru ASU Poli Timişoara, care s-a impus în prelungiri la Metaloglobus Bucureşti. “Este cel mai frumos sentiment când marchezi, dar când o faci în ultimul minut este fantastic”, a spus fotbalistul


Sălajul are reprezentaţi şi în fotbalul din Liga a II-a, eşalon în care evoluează cu succes Alexandru Cherecheş. Transferat în vară la ASU Poli Timişoara, fundaşul în vârstă de 21 de ani s-a integrat foarte bine la echipa din Banat şi a evoluat în 15 meciuri din cele 20 de etape.

În ultima rundă a turului, fotbalistul şimleuan a reuşit şi primul gol în Liga a II-a, prin care a decis soarta învingătoarei la partida dintre Metaloglobus Bucureşti şi ASU Poli Timişoara. Fundaşul a marcat chiar în prelungiri şi a făcut ca toate cele 3 puncte să meargă în Banat.

“Mă bucur că am reuşit să sparg gheaţa şi să marchez primul gol în Liga a II-a. Este cel mai frumos sentiment când marchezi, dar când o faci în ultimul minut este fantastic. Am marcat chiar la momentul potrivit, deoarece aveam mare nevoie de victorie la Metaloglobus”, ne-a declarat Alexandru Cherecheş.

Din păcate pentru fotbalistul şimleuan, la partida de la Bucureşti a suferit o accidentare care l-a făcut indisponibil pentru jocul cu liderul Chindia Târgovişte, unde ASU Poli a fost aproape de un rezultat pozitiv, dar a pierdut în prelungiri.  Cherecheş va rata şi meciul din ultima etapă când timişorenii vor juca pe teren propriu cu Energeticeanul.

După 20 de etape, ASU Poli se află pe locul 12 cu 24 de puncte şi are doar 3 puncte avans faţă de prima echipă aflată sub linia de salvare. Cu toate acestea, fotbalistul din Şimleu este de părere că echipa sa nu ar trebui să îşi facă probleme în privinţa menţinerii în Liga a II-a.

“Am început destul de bine prima parte de campionat, dar a urmat o serie negativă şi am pierdut câteva meciuri care nu ne-au picat bine. Important că am reuşit să ieşim din acea perioadă, iar acum ne concentrăm pentru ultimul meci de acasă. Nu pot spune că suntem pe un loc liniştitor, pentru că distanţa dintre noi şi prima echipă de sub linie este mică, dar avem un grup puternic, unit şi nu cred că vom avea probleme din acest punct de vedere. Sper ca la finalul campionatului să fim cât mai în faţă”, a mai spus Alexandru Cherecheş.

Înainte să ajungă la ASU Poli Timişoara, Cherecheş a mai evoluat în Liga a III-a la Naţional Sebiş, Perfromanţa Ighiu, ACS Poli Timişoara II şi Millenium Giarmata.

Sursa foto: mediafax

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL