Connect with us

FOTBAL

Gabi Vaşvari, după primul gol pentru Sepsi: “Mă bucur că am reuşit să marchez. Ne aşteaptă un meci foarte greu cu FCSB, dar noi am demonstrat că putem bate pe oricine”


Mijlocaşul zălăuan a „spart gheaţa” pentru echipa din Sfântu Gheorghe, reuşind să marcheze un gol prin care echipa sa a câştigat un punct în deplasarea de la Iaşi. Astăzi, Sepsi primeşte vizita vicecampioanei FCSB, iar sălăjeanul nostru este optimist


Ajuns în vară la Sepsi, Gabriel Vaşvari a devenit un jucător de bază la formaţia din Sfântu Gheorghe, chiar dacă în lotul echipei lui Eugen Neagoe se află mai mulţi jucători cu experienţă, mulţi dintre ei fiind străini.

Zălăuanul Vaşvari s-a impus rapid în primul 11, astfel că în acest sezon a evoluat în 17 partide în Liga 1 şi Cupa României. În 15 dintre meciuri, mijlocaşul de 32 de ani a fost integralist, iar în alte două a fost schimbat pe parcursul reprizei secunde.

Cu Vaşvari în teren, Sepsi a avut un parcurs bun în campionat şi a devenit o candidată la un loc de play-off, după 17 etape aflându-se pe locul 6 cu 24 de puncte.

În runda de la finele săptămânii trecute, echipa din Sfântu Gheorghe a obţinut o remiză importantă în deplasarea de la Poli Iaşi, partidă în care fotbalistul zălăuan a reuşit să “sparghă gheaţa” şi şi-a trecut în cont primul său gol la Sepsi.

“Nu aş spune că ne-am mulţumit cu un egal, dar terenul a fost destul de greu. Ideal era să nu ne complicăm. Tehnica nu prea mai contează pe un teren cu gheaţă,  în primul rând trebuie să îţi păstrezi echilibrul. Sperăm ca terenul de la Sfântu Gheorghe să se prezinte mai bine”, a spus Gabriel Vaşvari, după meciul de la Iaşi.

În Liga 1 urmează o rundă intermediară, în care Sepsi urmează să joace miercuri, de la ora 20.00, pe teren propriu cu FCSB. Înaintea acestui joc, Gabriel Vaşvari a fost optimist şi se aşteaptă la un nou rezultat pozitiv.

“Sunt bucuros că am reuşit să marchez la Iaşi, dar pentru noi urmează acum un meci foarte greu cu FCSB şi trebuie să fim concentraţi. Avem suporterii de partea noastră şi sper să facem un meci bun. Am demonstrat că putem bate pe oricine. Am câştigat şi la Viitorul, dar şi acasă cu Craiova”, a mai spus fotbalistul zălăuan, care după reuşita de la Iaşi a ajuns la 31 de goluri marcate în Liga 1, eşalon în care evoluează din 2013.

Sursa foto: sepsiosk.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL