Connect with us

Ştiri din Sălaj

Vlăduţa Lupău lansează o nouă colindă şi un videoclip. „Este cel mai de suflet proiect al meu”, precizează interpreta


“Vin acasă de Crăciun” este noul proiect al îndrăgitei artiste din Şimleu Silvaniei. Recent, ea a realizat şi videoclipul colindei, tocmai în Bucovina, acolo unde personajele au fost desprinse parcă dintr-o poveste de Crăciun. O poveste pe care toată lumea o va asculta pe 11 Decembrie, când la Teatrul Național din Cluj-Napoca va avea loc spectacolul cu acelaşi nume


Pentru Tărâmul Magic al Crăciunului, Vlăduţa Lupău vrea să vină cu un proiect de suflet, o nouă colindă frumoasă alături de un videoclip turnat într-o zonă superbă!

Astfel, colinda „Vin acasă de Crăciun” este unul dintre proiectele de suflet ale interpretei originară din Şimleu Silvaniei.

Pentru videoclipul colindei, Vlăduţa a filmat peste 12 ore alături de o întreagă echipă de profesioniști, într-o locație de vis în Bucovina, mai exact în comuna Vatra Moldoviței din județul Suceava.

Personajele alese au fost desprinse parcă dintr-o poveste de Crăciun, iar pentru această producţie frumoasa sălăjeancă a ales să lucreze cu Oleg Butnaru – unul din cei mai solicitați regizori și operatori din Republica Moldova și din România.

Pentru acest videoclip, filmările au drat aproximativ 12 ore, timp în care artista a fost ajutată de o întreagă echipă de profesioniști!

Dovadă că materialul va fi unul de excepție.

„Este cel mai de suflet proiect al meu. Sunt tare bucuroasă că am reușit să filmez acest videoclip și această colindă la care mă gândesc încă de la prima ediție a spectacolului meu. Le mulțumesc tuturor celor care fac parte din povestea mea de Crăciun și aștept să ne bucurăm împreună de acest material pe 11 Decembrie când va avea loc spectacolul și când voi lansa și pe Youtube această colindă”, a spus Vlăduţa pentru suceavalive.ro.

Spectacolul „Vin Acasă de Crăciun” va avea loc pe data 11 Decembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Național din Cluj-Napoca, dar biletele s-au epuizat în primele două zile după punerea în lor vânzare!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj