Connect with us

HANDBAL

Turneu de pregătire şi la Slatina pentru HC Zalău


HC Zalău va lua startul şi la o competiţie amicală  organizată de CSM Slatina, în perioada 14 – 15 decembrie


Luna decembrie va fi una plină pentru handbalistele de la HC Zalău, care vor avea o serie de turnee de pregătire. Primul va avea loc după terminarea cantonamentului de la Cheile Grădiştei, în perioada 7 – 8 decembrie, formaţia sălăjeană urmând să întâlnească SCM Craiova, Gloria Buzău şi Dunărea Brăila.

În preajma Sărbătorilor de Iarnă, HC Zalău şi-a fixat două turnee de pregătire, unul la Zalău, în perioada 21 – 22 decembrie, iar al doilea la Cluj-Napoca, în perioada 28 – 29 decembrie, însă tot în lua decembrie, echipa lui Tadici va mai lua startul şi la o competiţie amicală organizată de CSM Slatina.

Aceasta va avea loc în perioada 14 – 15 decembrie, la turneul de la Slatina urmând să mai participe SCM Craiova şi Dacia Mioveni, liderul Seriei C din Divizia A.

Nu mai puţin de 12 partide amicale va susţine HC Zalău în luna decembrie tocmai pentru a fi cât mai bine pregătită pentru jocurile oficiale din 2019.

Să mai spunem că echipa lui Tadici va disputa primul meci oficial din 2019 pe 10 ianuarie, acasă, cu deţinătoarea Cupei EHF – SCM Craiova.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL