Connect with us

FOTBAL

Gabi Vaşvari “sparge gheaţa” la Sepsi Sfântu Gheorghe şi aduce un punct echipei sale


Într-un meci contând pentru etapa a XVII-a din Liga 1, Poli Iaşi şi Sepsi Sfântu Gheorghe au încheiat la egalitate, 1 – 1, golul oaspeţilor fiind reuşit de sălăjeanul Gabriel Vaşvari. A fost primul gol din acest sezon pentru mijlocaşul din judeţul nostru


Vineri seara, de la ora 17.30, a fost programat duelul dintre Poli Iaşi şi Sepsi Sfântu Gheorghe, meci care a contat pentru etapa a XVII-a din Liga 1.

Din această vară, la gruparea din judeţul Covasna a ajuns şi sălăjeanul Gabriel Vaşvari.

Însă, în startul sezonului, Vaşvari a fost folosit de antrenorul Eugen Neagoe pe post de mijlocaş la închidere, astfel că sălăjeanul nostru apărea mai greu la finalizare.

Totuşi, în jocul de la Iaşi, Neagoe l-a trimis pe Vaşvari să joace mai sus, în spatele vârfurilor, iar sălăjeanul nostru a avut nevoie de doar 9 minute să marcheze primul său gol pentru Sepsi Sfântu Gheorghe.

Gabi Vaşvari a deschis scorul după o pasă primită de la Ibrahima Tandia. Însă, până la pauză, Dylan Flores a restabilit egalitatea. De fapt, 1 – 1 avea să fie şi scorul final al partidei, astfel că golul lui Gabi Vaşvari a fost decisiv pentru ca echipa sa să obţină un punct din deplasarea de la Iaşi.

Să spunem că în urma acestui rezultat, Sepsi Sfântu Gheorghe ocupă loc de play-off, locul 6, având 24 de puncte acumulate, cu trei mai mult decât FC Hermannstadt şi la două puncte în spatele celor de la Gaz Metan Mediaş, cu menţiunea că sibienii vor juca diseară în deplasarea, împotriva celor de la FCSB.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 5 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL