Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău joacă tot pe teren propriu şi la final de săptămână!


În cadrul etapei a VIII-a, formaţia antrenată de Nikolay Jeliazkov va întâlni sâmbătă, de la ora 18.00 pe Dinamo Bucureşti. Va fi al cincilea meci consecutiv pe care zălăuanii îl joacă în faţa propriilor fani


Deşi are un program încărcat în această perioadă, cu meciuri în Divizia A1 şi în Cupa Challenge, Volei Municipal Zalău are un mare avantaj, având în vedere că nu trebuie să facă deplasări.

Asta deoarece ultimele patru jocuri le-a susţinut pe teren propriu cu Buducnost (13.11), Arcada Galaţi (17.11), CSM Bucureşti (23.11) şi Steaua (28. 11).

Şi sâmbătă, în cadrul etapei a VIII-a, formaţia zălăuană va juca tot în propriul “fief”, de data aceasta cu Dinamo Bucureşti.

Gruparea din capitală a avut un parcurs destul de bun în acest tur şi până la meciul cu SCMU Craiova a fost pe locul 3. Dinamoviştii au pierdut cu 3 – 0 partida de luni cu SCMU Craiova, iar în urma acestei înfrângeri au ajuns pe locul 6.

În vară, Dinamo s-a întărit masiv şi au fost aduşi mai mulţi jucători din străinătate, astfel că echipa antrenată de Daniel Rădulescu speră la un loc în play-off-ul Diviziei A1.

Cu toate acestea, înaintea meciului de la Zalău, Dinamo porneşte cu şansa a doua şi are şanse mici să scoată punct sau puncte.

447 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1