Connect with us

FOTBAL

Viitorul Zalău reprezintă Sălajul la două faze zonale. PROGRAMUL de la “Gheorghe Ene” şi “Gheorghe Ola”


După ce a câştigat fazele judeţene de la “Gheorghe Ene” şi “Gheorghe Ola”, cele două grupe de la Viitorul Zalău vor încerca să facă o figură frumoasă şi în faza următoare unde se vor duela cu campioanele judeţelor limitrofe


Viitorul Zalău a făcut legea la fazele judeţene de la Trofeul “Gheorghe Ola” şi “Gheorghe Ene”, astfel că în această toamnă a devenit pentru a treia oară la rând campioană la ambele categorii de vârstă.

Chiar dacă la fazele judeţene au participat câte patru echipe, până la urmă, doar bătălia dintre Viitorul şi Atletic a contat, după duelul dintre cele două rivale fiind desemnată şi campioana judeţeană.

Ambele meciuri au fost câştigate de Viitorul Zalău, care a obţinut dreptul de a reprezenta Sălajul la fazele zonale.

Prima fază zonală estea cea de la Trofeul “Gheorghe Ene”, rezervat categoriei 2010, Viitorul Zalău fiind repartizată în zona a VIII-a, care va avea loc de vineri şi până duminică, la Cluj-Napoca.

Grupa pregătită de Daniel Sabou are adversari pe măsură, urmând să întâlnească campioane din judeţe limitrofe, Primavera Satu Mare, ACS Transilvania Bistriţa, Sporting Recea, Rapid Crişul Oradea şi Luceafărul Cluj.

Partidele vor avea loc în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, Viitorul Zalău urmând să joace vineri cu Transilvania Bistriţa şi Sporting Recea, sâmbătă cu Rapid Crişul Oradea şi Luceafărul Cluj, iar duminică, în ultima zi a turneului, campioana Sălajului va întâlni Primavera Satu Mare. Se va juca în sistemul “fiecare cu fiecare”, iar prima clasată se va califica la turneul semifinal.

Grupa 2009 pregătită de Dan Lucaciu joacă în faza zonală de la Bistriţa

După ce grupa din 2010 de la Viitorul participă de vineri şi până duminică, la faza zonală de la Cluj-Napoca a Trofeului “Gheorghe Ene”, de luni, în atenţie intră grupa din 2009, care va lua startul la faza zonală de la Trofeul “Gheorghe Ola”.

Formaţia antrenată de Dan Lucaciu a fost repartizată în faza zonală de la Bistriţa, unde se va duela cu Academia Luceafărul Cluj, Kinder Carei, Transilvania Bistriţa, Plimob Sighet şi Viitorul Oradea.

“Mergem încrezători la faza zonală şi sperăm să facem o figură cât mai frumoasă, însă pe noi ne dezavantajează regulamentul. La jumătatea reprizei suntem nevoiţi să schimbăm cinci jucători, iar noi nu avem loturi atât de valoroase precum echipele din Cluj, Oradea sau Bistriţa. În aceste condiţii, pornim cu şanse mai mici, dar la acest nivel orice se poate întâmpla”, ne-a declarat antrenorul Dan Lucaciu.

Viitorul Zalău va debuta la acest turneu cu un meci împotriva celor de la Luceafărul Cluj, una dintre favoritele la câştigarea grupei.


Programul celor de la Viitorul la faza zonală de la “Gheorghe Ene”:

Vineri, ora 12.00: Transilvania Bistriţa – Viitorul Zalău

Ora 18.00: Viitorul Zalău – Sporting Recea

Sâmbătă, ora 12.00: Rapid Crişul Oradea – Viitorul Zalău

Ora 18.00: Luceafărul Cluj – Viitorul Zalău

Duminică, ora 09.30: Viitorul Zalău – Primavera Satu Mare

Programul celor de la Viitorul la faza zonală de la “Gheorghe Ola”:

Luni, ora 10.30: Academia Luceafărul Cluj – Viitorul Zalău

Ora 17.00: Kinder Carei – Viitorul Zalău

Marţi, ora 08.00: Transilvani Bistriţa – Viitorul Zalău

Ora 17.00: Plimob Sighet – Viitorul Zalău

Miercuri, ora 08.00: Viitorul Zalău – Viitorul Oradea


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 

 

More in FOTBAL