Connect with us

HANDBAL

Karina Ghinea a strălucit în victoria CSS-ului în faţa celor de la Atletik Satu Mare


Talentata handbalistă a marcat  nu mai puţin de 13 goluri în victoria obţinută de junioarele III în faţa grupării din judeţul vecin. A fost ultimul meci din tur, iar CSS Zalău a terminat prima parte a campionatului pe locul 6


S-a încheiat turul Campionatului Naţional de junioare III la handbal feminin. CSS Zalău a încheiat prima parte a campionatului pe teren propriu, primind vizita echipei CS Atletik Satu Mare.

Elevele pregătite de Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae îşi doreau să termine turul cu o victorie în faţa propriilor suporteri şi pentru asta, au dat tot ce au avut mai bun pentru a obţine acest rezultat.

Astfel, sâmbătă, de la ora 11.00, în sala de sport de la LPS “Avram Iancu” din Zalău a debutat meciul în faţa “vecinilor”, din Satu Mare.

Având în vedere că juca pe teren propriu, CSS Zalău pleca cu prima şansă, însă în sport orice este posibil, mai ales că cele două erau şi vecine de clasament înaintea duelului direct din ultima etapă a turului. Totuşi, susţinute de părinţi, rude şi alţi suporteri, fetele antrenate de Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae au început foarte bine meciul şi s-au instalat la conducere încă din primele minute, reuşind să se desprindă pe tabelă. Până la pauză, CSS Zalău a reuşit să îşi creeze un avantaj de 6 goluri, scor 16 – 10.

Însă, în partea secundă, acest avantaj a continuat să crească, iar în cele din urmă, gruparea zălăuană s-a impus la 11 goluri diferenţă, scor 32 – 21.   În acest joc, pentru CSS Zalău a strălucit Karina Ghinea, fiind cea mai bună marcatoare a echipei pregătite de Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae, cu 13 goluri marcate. De altfel, trebuie menţionat faptul că Ghinea este una dintre cele mai promiţătoare tinere handbaliste ale CSS-ului, fiind meci de meci printre cele mai bune marcatoare ale echipei, de mai multe ori, cea mai bună.

De altfel, Karina Ghinea este şi componentă a Centrului de Excelenţă de la Braşov.

“A fost ultima etapă din turul campionatului şi mă bucur că am câştigat în faţa celor de la Atletik Satu Mare. Victoria ne-a adus clasarea pe locul 6, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 5, diferenţierea fiind făcută de golaveraj. Felicităm fetele pentru victorie”, ne-a spus Gabriela Muntean.

521 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL