Connect with us

Ştiri din Sălaj

ULTIMĂ ORĂ. O nouă dispariţie misterioasă. O femeie şi fetiţa sa, plecate la spital în Cluj, sunt de negăsit


O femeie de 34 de ani din comuna Someş Odorhei şi fiica sa de 8 anişori au dispărut fără urmă duminică după-amiază, în timp ce mergeau la un spital din Cluj-Napoca. De atunci, cele două sunt de negăsit. Pe fir a intrat şi poliţia clujeană


Ioana Ienciu este originară din satul Bulgari (comuna Sălăţig) şi a absolvit Liceul Sportiv “Avram Iancu” din Zalău.

De ani buni, ea s-a stabilit în satul Şoimuş (comuna Someş Odorhei), acolo unde locuieşte în concubinaj cu un localnic, Nelu Ardelean.

Femeia în vârstă de 34 de ani are şi o fetiţă 8 anişori cu mari probleme de sănătate, deoarece fetiţa nu poate vorbi şi nu poate nici merge.

În ultima perioadă, fetiţa s-a simţit mai rău, astfel că mama ei a dus-o la medic, iar o perioadă a fost internată la un spital din Cluj-Napoca.

Vinerea trecută, ea a fost externată şi a fost adusă acasă, la Şoimuş.

Din păcate, starea copilei nu s-a ameliorat, astfel că mama a luat decizia de a merge din nou cu fiica la spitalul din Cluj.

Duminică după-amiază, cele două au fost transportate cu maşina de concubin până la Jibou.

La ora 14.00, femeia şi fata ei s-au îmbarcat în microbuzul ce merge la Cluj-Napoca, iar în jurul orei 16.00 ele au ajuns la Autogara din Cluj.

Din acel moment, filmul s-a rupt, deoarece sălăjencele nu au mai ajuns la spital şi nimeni nu mai ştie nimic de ele.

Văzând că femeia nu dă niciun semn, concubinul a încercat să o sune, dar te lefonul era închis, la fel şi contul de Facebook.

În cursul zilei de luni, acesta a plecat spre Cluj, alături de un văr şi de fratele Ioanei.

Mai întâi, ei au mers la spitalul la care trebuiau să ajungă cele două. Acolo li s-a spus că pacienta nu a ajuns pe acolo, dar nici la alte spitale din oraş.

“Am mers şi la mai multe spitale, dar în zadar. Am încercat să luăm legătura şi pe Facebook, dar Ioana nu mai e activă de ieri de la ora 16.00. După-amiază, am mers la poliţia din Cluj-Napoca şi am anunţat dispariţia. Poliţiştii au sunat la toate spitalele, dar nici picior de Ioana pe acolo. Cine a văzut-o sau ştie ceva de ea rugăm să anunțați cea mai apropiată unitate de poliție”, a spus Alexandru Bance – vărul concubinului, pentru Ştiri din Sălaj. 

Aceasta este a doua dispariţie misterioasă din ultimele zile, cu sălăjeni în rol de personaj principal.

Vezi AICI amănunte şi de dispariţia băiatului de 15 ani din Zalău de vineri seara.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj