Connect with us

FOTBAL

Dumbrava Gîlgău pierde puncte importante în partida de la Cehu Silvaniei


După ce în runda trecută a pierdut acasă cu Unirea Mirşid, gruparea condusă de Marius Paşca a făcut doar un egal la Cehu Silvaniei, în partida de sâmbătă după-amiază


Etape la rând, Dumbrava Gîlgău a ocupat primul loc în Liga a IV-a.

Echipa condusă de Marius Paşca spera să rămână aşa până la finalul anului, ba chiar până la terminarea campionatului, având în vedere că echipa din comuna Bălan visează la câştigarea titlului şi la promovarea în Liga a III-a.

Dumbrava a fost, însă, detronată din fotoliul de lider în runda trecută, de campioana Unirea Mirşid, cea care a învins în prelungiri pe Gîlgău Arena.

Paşii greşiti ai celor de la Dumbrava au continuat şi în ultima etapă a turului, programată la finalul acestei săptămâni.

Astfel, sâmbătă după-amiază, Flaviu Bărnuţiu şi compania au reuşit doar o remiză fără goluri în deplasarea de la Cehu Silvaniei.

În aceste condiţii, Unirea Mirşid se poate distanţa în clasament la trei puncte, dacă liderul la zi  va învinge duminică Olimpic Bocşa, pe Stadionul Comunal din Popeni.

În altă partidă disputată tot sâmbătă, Rapid Jibou a câştigat derby-ul zonal cu Someşul Someş Odorhei (scor 4 – 1), deşi “orăşenii” au avut mai multe absenţe importante în lot.

Prin această victorie, Alex Turcu şi compania s-a apropiat la doar două puncte de Dumbrava şi mai poate spera la primul loc.

Vom reveni şi cu celelalte rezultate.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL