Connect with us

DIVIZIA A1

O nouă victorie pentru CS Volei Municipal Zalău


Sălăjenii au învins în doar trei seturi CSM Bucureşti, într-un joc desfăşurat vineri seara la Zalău, în devans din etapa a VII-a, rămânând astfel în fotoliul de lider al campionatului românesc


Liderul din Divizia A1 îşi continuă parcursul bun din ultima perioadă, realizând încă o victorie în faţa unei formaţii cu pretenţii în actuala stagiune.

Astfel, după ce în runda precedentă au învins Arcada Galaţi, zălăuanii au trecut la pas şi de CSM Bucureşti, o formaţie care în această vară a avut o campanie de achiziţii importantă.

În sextetul de bază a grupării din capitală i-au regăsit şi pe Marian Bala şi Gabriel Cherbeleaţă, voleibalişti care în anii trecuţi au îmbrăcat tricoul formaţiei CS Volei Municipal.

Pe lângă cei doi, CSM Bucureşti mai are în lot şi alţi jucători de valoare.

Cu toate acestea, echipa din Zalău a condus jocul de la început şi până la finalul partidei, deşi elevii lui Marian Apostu au avut avantaj pe tabela de marcaj în mai multe rânduri.

De fiecare dată, Leo Dal Bosco şi compania au revenit spre final de set şi s-au impus în fiecare act.

Astfel, elevii lui Nikolay Jeliazkov au câştigat cu 3 – 0 în faţa echipei de pe locul 4 şi rămân astfel pe primul loc, indiferent de scorul din derby-ul etapei de luni, în care se vor întâi formaţiile de pe locurile 2 şi 3, este vorba de SCMU Craiova şi Dinamo Bucureşti.

În final, trebuie precizat că partida cu CSM Bucureşti s-a desfăşurat în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, deşi întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc la Bucureşti.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 28 noiembrie.

 


CSM Bucureşti – CS Volei Municipal Zalău 0 – 3 (-20, -24, -22)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1