Connect with us

FOTBAL

Atletic Zalău obţine un punct important la Satu Mare în Liga Elitelor U 15


Formaţia antrenată de Ioan Dragomir a terminat 1 – 1 la LPS Satu Mare şi are patru puncte după patru runde


Chiar dacă a făcut un meci bun în derby-ul judeţean cu Viitorul Zalău, CS Atletic nu a obţinut nimic, astfel că moralul jucătorilor a fost puţin afectat după un derby cu multe orgolii.

Cu toate acestea, antrenorul Ioan Dragomir a ştiut să îşi motiveze jucătorii pentru partida cu LPS Satu Mare, un adversar incomod, care înaintea rundei era pe podium.

Deşi a jucat în deplasare, Atletic a avut multe momente când a dominat, dar LPS Satu Mare a marcat cam la prima ocazie.

Atletic a răspuns prin câteva faze fixe şi după o lovitură liberă a reuşit egalarea, mingea fiind respinsă de portarul advers până la Sergiu Ardelean, care din câţiva metri a trimis mingea în plasă. A doar repriză a fost echilibrată, iar ocaziile au fost împărţite şi până la urmă s-a terminat 1 – 1.

După patru etape, Atletic are 4 puncte şi ocupă locul 5, iar sâmbătă, în ultima rundă a turului va juca la Zalău cu liderul Universitatea Cluj, formaţie cu maxim de puncte.

“A fost un meci echilibrat, iar rezultatul este unul echitabil. Sunt mulţumit fiindcă aceşti copii încep să vadă ce înseamnă o competiţie naţională. Suntem la început şi am încredere în ei. Eu sunt mai mulţumit dacă jucăm bine şi pierdem, decât dacă jucăm prost şi câştigăm cu 1 – 0. Nu sunt atât de importante rezultatele la acest nivel. Trebuie să construim şi să avem răbdare, pentru ca aceşti jucători să prindă experienţă”, ne-a declarat antrenorul Ioan Dragomir.


LPS Satu Mare – Atletic Zalău 1 – 1 (1 – 1)

A marcat: Sergiu Ardelean


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL