Connect with us

DIVIZIA A1

Marian Apostu – antrenor CSM Bucureşti: “Venim la Zalău să ne jucăm şansa”


Tehnicianul grupării din capitală consideră că echipa care se va concentra mai bine va avea câştig de cauză în acest joc


CSM Bucureşti a făcut mai multe transferuri importante în această vară, printre care şi doi foşti jucători ai celor de la Volei Municipal Zalău, Marian Bala şi Gabriel Cherbeleaţă. Astfel, şi obiectivele echipei s-au schimbat pentru acest sezon şi bucureştenii vizează o clasare pe podium la finalul campionatului şi la o calificare în cupele europene.

Momentan, formaţia din capitală se află pe locul 4, la egalitate de puncte cu Dinamo Bucureşti, echipa de pe locul 3 şi Steaua Bucureşti, echipă aflată pe locul 5.

Azi, de la ora 18.00, CSM Bucureşti va avea parte de un joc extrem de greu, tocmai pe terenul liderului Volei Municipal Zalău. Înaintea acestui joc, Marian Apostu remarcă valoarea Zalăului, însă ştie care ar putea fi cheia succesului în această partidă.

“Întâlnim liderul şi pentru noi va fi un meci foarte greu, dar sperăm să fie un joc plăcut pentru publicul spectator. Zalăul are un avantaj fiindcă joacă pe teren propriu. Adversarii au un parcurs mai bun decât noi, sunt destul de constanţi, dar şi noi venim să ne jucăm şansa. Echipa care se va concentra mai bine va avea câştig de cauză. Noi ne dorim ca la final de campionat să cucerim o medalie şi să ne calificăm în cupele europene. Vom face tot ce depinde de noi să obţinem acest lucru”, ne-a spus Marian Apostu.

Reamintim faptul că meciul dintre Volei Municipal Zalău şi CSM Bucureşti va avea loc azi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

Avancronica acestui joc o puteţi citi AICI.

452 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1