Connect with us

HANDBAL

HC Zalău merge într-un cantonament de 11 zile


Stagiul de pregătire va avea loc la Cheile Grădiştei, din 27 noiembrie şi până în 8 decembrie


Liga Naţională de handbal feminin se va relua în 10 ianuarie 2019 cu etapa a XI-a, iar până atunci HC Zalău are timp suficient să se pună la punct cu pregătirea.

Deja programul pentru lunile noiembrie – decembrie a fost în mare parte stabilit, iar de duminică, handbalistele vor reveni la antrenament.

După doar două zile de pregătire pe plan local, delegaţia Zalăului va pleca într-un stagiu de pregătire ce va avea loc în perioada 27 noiembrie – 8 decembrie, la Cheile Grădiştei, o locaţie în care de ani buni, HC Zalău îşi efectuează stagiile de pregătire, atât vara, cât şi iarna.

Vor fi 11 zile de pregătire la Cheile Grădiştei, iar la finalul cantonamentului, HC Zalău va participa şi la un turneu amical, chiar în staţiunea montană, acolo unde în această perioadă vor mai efectua stagii încă trei formaţii de primă ligă.

“Luni facem pregătire pe plan local, iar de marţi plecăm în cantonament la Cheile Grădiştei, pentru 11 zile de pregătire. Vom reveni acasă pe 8 decembrie, dar înainte de asta vom încheia stagiul cu un turneu de pregătire. La Cheile Grădiştei se vor mai afla Dunărea Brăila, SCM Craiova şi Gloria Buzău şi am decis să organizăm un turneu care să ne fie util după un cantonament. Încercăm să profităm la maxim de această perioadă şi să ne pregătim cât mai bine”, a spus Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL