Connect with us

HANDBAL

Junioarele II de la CSS Zalău au pierdut la Seini


Sălăjencele nu au avut reacţie pe terenul echipei din judeţul Maramureş şi au cedat disputa la 13 goluri diferenţă


Junioarele II de la CSS Zalău traversau o perioadă foarte bună în Campionatul Naţional, acolo unde înainte de disputarea etapei a IX-a au urcat pe locul 2 , la şapte puncte în spatele celor de la CSS 2 Baia Mare, liderul Seriei.

Această performanţă a fost reuşită datorită implicării antrenorilor de la catedra de handbal a CSS Zalău, precum şi dorinţa arzătoare a fetelor de a demostra că pot face faţă în acest sport.

Pentru meciul de la CS Seini, însă, echipa junioarele II nu s-a putut baza pe antrenorul principal Dan Pavel, însă de pe bancă acestea au fost sprijinite de Raluca Nicolae, cea care este suplinitor la catedra de handbal şi se implică în ajutorul celor doi antrenori Gabriela Muntean (junioare III) şi Dan Pavel (junioare II).

Astfel, fosta handbalistă de la CSS Zalău a stat pe bancă la meciul cu gruparea din Maramureş, însă din păcate, zălăuancele nu au avut reacţie în faţa adversarilor şi încă din start, meciul a început în favoarea celor de la CS Seini care după patru minute de joc conduceau cu 3 – 0.

Avantajul a continuat să crească pe parcursul reprizei şi la pauză, gazdele conduceau cu 18 – 8.

Repriza a doua a fost una mult mai echilibrată, însă tot micuţele handbaliste de la CS Seini s-au impus, scor 16 – 13.

“Am găsit la Seini o echipă foarte bine pregătită din punct de vedere tehnico-tactic, o echipă ambiţioasă. Nouă ne-a lipsit determinarea şi ambiţia ceea ce a dus la acest rezultat”, ne-a spus Raluca Nicolae.

În runda următoare, CSS Zalău va avea etapă liberă, urmând să evolueze din nou în 16 decembrie, pe teren propriu cu CS Marta Baia Mare.


CS Seini – CSS Zalău   34 – 21 (18 – 8)

CSS Zalău: Ana Serencu, Denisa Pop – Delia Iepan (13 goluri), Laura Groza (4), Egri Anna (2), Dalia Rus (1) şi Miruna Labo (1), Andreea Crişan, Andra Suciu, Denisa Moreşan, Maria Gorgan şi Teodora Zahorte. Antrenor: Raluca Nicolae


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL